Sivut

19.9.2011

Home Sweet Home

Boileri on kunnossa ja nettikin vihdoin saatu käyttöön!Kaikki siis hyvin.

Meidän boileri on kuin toisesta universumista verrattuna viime kämpän vastaavaan. Se yhdessä tuplaikkunoiden kanssa tekee asunnosta väkisinkin lämpimän. Osaan nyt arvostaa niitä pikkuasioita jotka tämä lämpö mahdollistaa; ei tarvitse valmiiksi asetella eteen vaatteita jotka haluaisi vaihtaa päälleen, eikä sitä vaihtoa tarvitse tehdä valonnopeudella jäätymisen pelossa, aamuisin on huomattavasti helpompaa herätä kun ei nää omaa hengitystään ilmassa, ei tarvitse kulkea sisällä pipo päässä ja sitä rataa. Toki talvella tulee kylmempi mutta tuskin tässä asunnossa lämpötila putoaa alle +10 C..Olen myös syvästi kiintynyt meidän astianpesukoneeseen. Niin luksusta! Maksan ihan mielelläni tästä asunnosta melkein satasen enemmän kuukaudessa kuin siitä viime vuotisesta..

Tässä pari kuvaa (koska pitäähän sitä aina uudesta asunnosta kuvia ottaa...)

Luukkuni:

Ei mikään huippusisustuksen mekka, mutta menee opiskelijamakuuhuoneena ihan loistavasti. Ja sänky on täydellinen.


Nämä Ikean minilaatikot on mun pelastus! Saa kaikki tavarat kätevästi omiin lokeroihin ja löytää kerrankin helposti mitä tarvitsee.


Tällä kertaa on ikkunastakin vähän kivempi näkymä..viime vuonna kun ikkunasta näki vaan suoraan roskakatokseen.

Ja vielä yksi kuva meidän sotkuisesta keittiöstä:

Nyt salille. Aion uskaltautua Total Body Workout tunnille. Viime vuonna se pitkän urheilutauon jälkeen sai mut melkein voimaan pahoin.Ehkä nyt ei ota niin koville, mutta olen täysin valmistautunut siihen että huomenna sattuu joka paikkaan :D
Keskiviikkona alkaa taas luennot ja seminaarit. Multa onkin meinannut jo ihan päästä unohtumaan koko opiskelu..

1 kommentti: