Sivut

12.6.2012

Can I have your attention please..

Hei taas! Olen ollut viime aikoina, niinkuin aiemmin jo mainittu, erittäin hidas ja laiska päivittelemään. Syitä tähän on ollut pari, joista pääasiassa voisi mainita vuorotyön johon kroppa ei ole ihan vielä täysin tottunut ja koulujutut. Kyllä, oikeasti koulujutut. Olen yrittänyt miettiä mistä tekisin dissen (dissertation, lopputyö) ensivuonna, koska perjantaina täytyisi palauttaa lappunen jossa on alustava otsikkoidea. Lisäksi blogin ulkoasu on jo pitkään ärsyttänyt, enkä ole pitänyt siitä. Nyt sain vihdoin aikaiseksi muokkailla sitä. Lisää muokkailuja ja säännöllistä päivittelyä luvassa viimeistään loppuviikosta eteenpäin. Aion pääasiassa edelleen jatkaa blogin kirjoittelu lähinnä omaksi huvikseni, mutta aina on mukava saada kommentteja ja lisää lukijoita. Sähköpostiakin voi nykyään laittaa tulemaan jos on jotain sanottavaa tai kysyttävää.

Mukavaa viikkoa!

Hey again! Just a quick update in English. Will try my best from now on to write in English and Finnish. No promises tho. Been super busy lately, and will continue being busy for the next few days. Finally had time to change the layout of the blog (hated the previous one), but it's still not quite done. Will start updating regularly after this week. This blog will continue to be just for my own fun and amusement but comments and new readers are always more than welcome. I also added an email address if someone feels like asking or commenting something that way.


Have a nice week!

2 kommenttia:

  1. hehe, kiva kuulla, että muillaki iskee välillä lamaannus ja turhautuminen vrtuaalimaailmaan. mun oli kans pakko pitää kuukauden tauko kaikesta - ja voin sanoa, että se helpotti ja antoi aivan uutta perspektiiviä asioihin. tosin, täällä suomessa se on helpompaa, kun elää keskellä läheisiään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihmeellisesti se helpottaa. Eikä aina jaksa olla niin aktiivinen näidenkään juttujen kanssa.

      Poista