Sivut

30.6.2012

Vähän opiskelusta

En ole hetkeen taas päivitelly kun on ollut hieman muita kiireitä. Poikaystäväni oli Suomessa kyläilemässä juhannuksesta alkaen viikon ja muuten olen ollut ahkerasti töissä. Paitsi tietenkin eilen, kun heräsin jo ennen aamuvuoron herätyskellon pirinää kauheaan vilunvärinään ja päänsärkyyn. Eilinen menikin sitten ihmeellisessä kuumekoomassa, kun kuume särkylääkkeistä huolimatta tasaisesti neljän tunnin välein ponnahti yli 38. Tänään onkin sitten jo ihmeellisesti suhteellinen inhimillinen olo, ainakin eiliseen verrattuna. En kuitenkaan siis missannut kuin yhden työpäivän, hyvät työntekijät kun pääasiassa sairastelee viikonloppuna tai jotain..enköhän mä tästä kerää itseni huomenna yövuoroon töihin.

Kuitenkin, ajattelin vähän höpötellä lyhyesti opiskelusta näin mukavasti keskellä kesää. Saatiin joitain viikkoja sitten lopulliset kolmannen vuoden tulokset ja voisin sanoa olevani oikein tyytyväinen. Tuloksiksi tuli nelisen Ata (1st) ja kaksi kertaa B1 (korkea 2.1). Tietenkin pieni sisälläni asuva pirteä perfektionisti nosti päätään ja huomautti, että olisi noi kaksi B1 arvosanaakin voinut olla A, eli parantamisen varaa jäi. Niin..mutta näillä näkymin ollaan vielä ihan kiinni first loppuarvosanassa, joten olkaamme siihen tyytyväisiä. Toinen noista B1 arvosanoista tietenkin tuli kurssista jossa oli myös tentti. Olen aivan surkea tenteissä (paitsi, että jostain syystä tykittelin 2.vuoden historian tenteissä huipputuloksia, se oli se ns.poikkeus sääntöön). Esseet saa mut aina hulluuden partaalle, mutta niistä tuntuu aina tulevan huomattavasti paremmat arvosanat kuin tenteistä ja jollain kierolla tavalla nautin esseiden tekemisestä. Onneksi ne kolme kurssia joita havittelen ensivuodeksi ovat täysin course work based eli ei lainkaan niitä pirun tenttejä (paljon essee stressiä vaan). En kyllä ymmärrä mikä niissä pirun tenteissä on, mutta ei vaan luonnistu..

Olen nyt ollut myöskin hieman yhteydessä lopputyön (dissen) supervisoriin ja saanut jo kysymyksenkin luotua ja hyväksyttyä. Oma kysymykseni liippaa todella läheltä supervisorini päämielenkiinnon kohteita, joten oletan saavani kohtalaisen hyvää opastusta. On kieltämättä hieman helpottunut olo, kun tietää edes että mistä aihealueesta voisi nyt aloittaa lukemisen. Samalla en tosin meinaa saada itseäni aloittamaan lukemista, koska nythän on kesäloma eikä kesälomalla kuulu opiskella. Eiköhän se motivaatio kohta jostain löydy.

Nyt kuitenkin takaisin sohvalle toipumaan niin jaksan ensiviikon ajella yöt trukkia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti