Sivut

6.7.2012

Keskikesä

Ensiksi alkuun, olen saanut viime aikoina kommentteihin kysymyksiä ulkomailla opiskelusta ja ajattelin koota ne kysymykset ja vastaukset piakkoin yhteen postaukseen siltä varalta että jotain muutakin kiinnostaa. Joten jos jollakin on jotain kysyttävää, ihan mitä vaan niin laita kommenttiboksiin niin vastailen kaikkiin yhtä aikaa.

Tiedän, että tämä itse postaus tulee vähän myöhässä mutta tulkoot!Tänä vuonna oli ihanan aurinkoinen juhannus! Ei nyt ihan heti tule mieleen juhannusta jolloin en olisi joutunut vesisateeseen, mutta tällä kertaa sellainen aurinkoinen vesisadeton juhannus osui mukavasti kohdalle. Loistava ajoitus vielä sillä poikaystäväni tuli ensimmäistä kertaa Suomeen juhannuksen aikoihin ihmettelemään keskikesän meininkiä. Olin toki varoittanut häntä jo etukäteen, että jos juhannuksena tuuli repii hiukset päästä ja taivaalta sataa rakeita niin ei olisi mikään ihme. Parempi kuitenkin näin.

Juhannusaattoa vietettiin tosin aika kaupunkitunnelmissa ja suunnattiin porukalla satamaan nauttimaan ihanasta kesäisestä ilmasta. Näin tietenkin sen jälkeen kun oltiin ensin vedetty navat täyteen herkkuja raikkaasta salaatista ja perunanyyteistä aina juustolla ja pekonilla varustettuihin jättisieniin.





Juhannuspäiväksi vaihdettiin päälle vähemmän hehkeää vaatetusta ja suunnattiin keskelle suomalaista metsämaisemaa itikoiden syötäväksi eli siis mökille.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti