Sivut

10.3.2013

Marika muuttaa

Täällä on viime aikoina ollut vähän hiljaista, koska olen aloitellut viimeistä esseetä, viettäny pari päivää Belfastissa ja ennenkaikkea suunnitellut kaverin kanssa uutta blogia. Eli, ruotsalainen ystäväni Signe ehdotti viime viikolla, että siirtyisin bloggaamaan yhdessä hänen kanssaan. Ajatus oli aika houkutteleva, koska kaipaan jotain uutta ja olen hieman kyllästynyt oman blogini ulkoasuun (ja olen todella huono muokkailemaan sitä itsekseni). Joten päätin ottaa tämän tarjouksen vastaan. En aio poistaa tätä blogia, koska voipi olla, että palaan vielä tänne kirjoittelemaan lisää. 

Tästä eteenpäin minun höpötyksiäni pääsee siis seuraamaan täällä: http://www.tinyperspectives.com. Blogin nimi on jäänne Signen vanhasta blogista ja ehkä vaihdetaan se, ehkä ei. Pääkirjoituskieli on englanti, mutta kirjoittelen kaikkien omien postauksieni loppuun myös suomennoksen niille joilta englanti ei oikein taivu. Kommentteja voitte laittaa joko suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi ihan oman mielen mukaan.

Tällä hetkellä pari blogissa jo olevaa postausta on aika ruokapainotteisia, mutta ei se mikään ruokablogi ole :D Me ollaan vaan selkeästi viime päivinä keskitytty lähinnä syömiseen. Jos teillä on jotain postaustoiveita tjv niin kertokaa!

Näin loppuun vielä pieni maininta Glasgown säästä, se on ollut tänään tavallista ihmeellisempi. Nyt on maaliskuu ja koko päivän on vaihdellen paistanut aurinko ja satanut kunnolla lunta! Not cool. 

Toivottavasti te jotka olette lukeneet tätä blogia siirrytte mukana lukemaan tuota 'uuttakin' :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti