Sivut

1.8.2011

Att lära sig svenska


Kesällä on blogin päivityksen suhteen vähän hiljaista, koska en meinaa keksiä mistä kirjoittaisin tai sitten vaan en jaksa kirjoittaa..
Facebookista löytyy lista 'You know you have been studying in the UK when..' ja olisin voinut siitä tehdä postauksen, mutta vastavaanlainen on nähtävästi juuri tehty tässä blogissa: you-know-you-have-been-studying-in-uk.html. Voisin sanoa aika lailla samat asiat, joten lukekaapa sieltä (muutenkin kiva blogi):)
Kuten otsikosta voi päätellä niin pohdin eilen erittäin ruostuneen ruotsin taitoni preppailua. Olin yläasteella yksi niistä joilla oli paha asenne ongelma ruotsin opiskelua kohtaan(oletan nyt että en ollut ainoa?). Se sitten tietenkin kostautui lukiossa, ylppäreistä onnistuin kuitenkin saamaan vastoin odotuksia 'jopa' Cn. Nyt vanhempana ja fiksumpana(?) on tullut todettua, että ehkä se ruotsi olisi kuitenkin hyvä hallita ja koska Skotlannissa ei pakkoruotsia ole niin täytyy kerrata sitä itse. Onneksi mulla kuitenkin on Skotlannissa ruotsalainen kaveri. Ajattelinkin alkaa vainoamaan Signeä höpöttäen sille hämäriä juttuja huonolla ruotsillani..kirjoitin neidille jo viestiäkin ruotsiksi. Sitten tietysti alan kuuntelemaan kaikenlaista laadukasta ruotsalaista musaa, tästä se lähtee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti