Sivut

23.8.2011

Enää 3 työpäivää jäljellä ja sitten onkin edessä noin 3 viikon loma! Kesätyöt on taas mukavasti nostanut opiskelumotivaation (ainakin hetkeksi) pilviin. Odotan myös innolla, että pääsen muuttamaan uuteen asuntooni, ja sisustamaan huoneeni, ja hankkimaan koulutarvikkeita, ja ostelemaan uusia syysvaatteita ja ja ja...

Viime viikolla pääsin vihdoin rekisteröitymään tulevalle lukuvuodelle uuden järjestelmän, MyCampus, kautta.  Ensivuoden lukujärjestyksestä löytyypi seuraavat kurssit(muistaakseni): Just War in the 21st Century, Military in the Liberal Democracy, Politics of Nationalism and Ehtnicity, Global Inequality and Development, Communication and conflict, Private security in Internationa Politics.
Kontaktitunteja näyttäisi olevan viikossa huimat kuusi; nyt syksyllä kaksi keskiviikkoisin ja neljä torstaisin..I'm veery excited!

Viime viikolla sain myös vihdoin SAAS:ilta kirjeen varmistaen, että maksavat lukuvuosimaksut. Eihän siinä kestänytkään kuin nelisen kuukautta. Kaipa se ensimmäinen kirje hukkui postissa. Aina tuollaiset kuitenkin järjestyy. Ei kannata stressata.

Asunnon suhteenkin alkaa kaikki olla kunnossa. Netti ilmeisesti vielä puuttuu, mutta se hoidetaan syyskuun alussa. Tänään jouduin kyllä vielä soittelemaan vuokranvälitysfirmalle, että kämppikseni tulisi hakemaan avaimeni loppuviikosta. Sieltähän sitten tietenkin vastasi puhelimeen nainen kivalla skottiaksentilla. Pari kertaa vaan meni yli ymmärryksen, sain kuitenkin asiat hoidettua..uskoisin :D Nyt alkaa olla melkein kaikki hommat hoidettua. Kunhan flexistore oikeasti toimittaa laatikkoni torstaina takaisin..ja vielä oikeaan osoitteeseen. Niillä kun tuntuu välillä olevan homma vähän hakusessa.

Ennen Skotlantiakin on onneksi ohjelmaa; pääsen nauttimaan kolmesta viimeisestä työpäivästä(jep, mulla on yksi kahvilippu käyttämättä, se pelastaa kaiken), firman sponsaamasta kesätyöläisten illallisesta, Tallinnan pikareissusta ja viikon lomasta Kroatiassa! Nämä ovat niitä 'I love my life' hetkiä :)



2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogisi varmaan Ninan blogin kautta sattumalta, ja jäinkin heti seuraamaan, varmaan siksikin että olen itse myös opiskellut politiikkaa Skotlannissa. Mielenkiintoisen kuulosia kursseja sulla on nyt ensi vuodelle tiedossa, varsinkin toi Global Inequality kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Heii, mä itsekin löysin sun blogin jokunen aika sitten ja aloin seuraamaan:) Se on aina hauska saada hieman tuntemattomiakin lukijoita, vaikka alunperin aloinkin kirjoittamaan vaan kavereita ja sukulaisia varten(ja omaksi huviksi).

    VastaaPoista