Sivut

11.1.2012

Back in Action

Ajattelin, että ehkä olisi aika päivittää blogia. Viime aikoina on ollut pienoisia vaikeuksia keksiä mistä jaksaisi kirjoittaa, yksijalkaisena lomalla ei tullut tehtyä mitään erikoisempaa. Rentouduin kyllä kunnolla ja jämähdin usein katsomaan telkkaria, hirveästi kiinnittämättä huomiota siihen mitä sieltä tuli. Tulikin katsottua kaikkea Dr.Philistä hiihtoon. Satuin katsomaan Kauniita ja Rohkeitakin hetken. Siinä on sitten 'mielenkiintoinen' sarja; vaikka sitä ei olisi vilkaissutkaan vuosiin niin vartin katselun jälkeen on jo aika hyvin kärryillä. Sarjassa näyttää vielä heiluvan samat naamatkin, Taylorin nassu tosin näyttää saaneen parit botox piikit sitten viime näkemän..

Mutta se siitä. Lennot takaisin meni taas aika sulavasti. Valitettavasti en päässyt bisnes luokkaan, koska se oli molemmilla lennoilla jo täynnä ihan siitä maksavia heppuja, damn. Amsterdamissa oli kiva myrsky jonka seurauksena laskeutuminen sinne oli äärimmäisen epämukava kokemus. Vähän kuin olisi ollut myrskyssä olevassa keinuvassa laivassa..Kerrankin kävi kuitenkin mieletön tuuri ja aamuinen Glasgow lentoni lähti ajallaan, ja ennenkaikkea sitä ei siis peruttu!

(Skotlanti) kotona on taas kiva olla. Tällä viikolla alkoi luennot ja seminaarit. Tämän kevään kursseja ovat Communication and Conflict in World Politics, Mercenaries, Gangs and Terrorists: Private Security in International Politics ja Global Inequality and International Development. Kaikki kurssit vaikuttaa moodle materiaalin perusteella tosi hyviltä (tai no, en voi viimeisestä sanoa mitään koska moodleen ei ole vielä ilmestynyt yhtään mitään, alan jo epäilemään että luennoitsija on jo unohtanut koko kurssin). Toistaiseksi näyttäisi myös siltä, että joudun ostamaan vain yhden kirjan joka sekin on suhteellisen halpa. Niitä suositeltuja kirjoja kun on valitettavasti pakko välillä ostella, jos haluaa ikinä päästä lukemaan niitä kunnolla. Ainakin pääsee tällä kertaa halvalla (ellei inequality kurssin kirjat maksa maltaita).
En kuitenkaan vielä tällä viikolla raahautunut kampukselle(enkä raahaudu), aloitan siellä kinkkailun ensiviikolla. Tulee varmaan hemmetin 'kivaa'. Ehkä mä saan tästä jotain sympatiapisteitä..

Se, että kuinka 'kivaa' ensiviikon kinkkailuista tulee selviää huomenna. Aamu ysiltä suuntaan pitkästä aikaa murtuma klinikalle, jännää. En oikein tiedä mitä odottaa, enkä halua odottaa liikoja etten sitten pety liikaa ja vietä loppupäivää peiton alla sängyssä parkuen. Olisi mahtavaa saada tämä kipsi pois, koska kylpy ja ääretön määrä rasvaa olisi aika kova sana kipsissä jo aika kauan hautuneelle jalalleni. Vielä mahtavampaa olisi saada laittaa sille jo hieman painoa, edes sen verran että voisin seistä normaalisti. Tämä helpottaisi elämää huomattavasti, ei tiskikoneen tyhjennyskään enää tuntuisi urheilusuoritukselta.Tosin, ilmeisesti se kamalin vaihe alkaakin vasta siitä kun on aika opetella taas kävelemään olemattomilla jalkalihaksilla..mutta silti, jotain edistystä olisi kiva nähdä.

Nyt olisi suihkuaika, mutta en millään haluaisi ottaa vaatteita pois koska täällä on vähän kylmä. Boileri päätti tervetulolahjaksi alkaa vuotamaan vettä, joten se on nyt pois päältä huomiseen asti. Ehkä mä selviän tästä kerran selvisin viime talven asunnossa jossa sisälämpötila oli välillä aamuisin huikeat +6. Kunhan suihkusta tulee lämmintä vettä niin kaikki hyvin(se kun ei tässä maassa todellakaan ole itsestäänselvyys).

Tähän loppuun ajattelin esitellä meidän asunnon maskotin (jonka kämppis tilasi syksyllä joltain nettisivulta ja jolla on säikytelty ihmisiä useampaan kertaan, halpaa huvia), Jerry 'the Jawa':

Jerry aseteltuna allekirjoittaneen sängylle poissaollessani, kieltämättä jäädyin vähän kun tulin kotiin..

Jerry odottamassa oven takana..

Jerry jouluhenkisissä kotibileissä..

Kyllä, meidän asunnossa asuu vaan älykkäitä opiskelijoita..

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kylla tosi mielenkiintoisilta kursseilta! Ja mulla oli sama joululoman aikana, katsoin yhden jakson Kauniita ja Rohkeita ja yhden Tunteita ja tuoksuja - siin on kyl kaks sellaistakin sarjaa, ei tartte vuosiin seurata ja silti kuviot on samat :D

    VastaaPoista
  2. Laura: Toivon todella, että kurssit on yhtä mielenkiintoisia kuin miltä kuullostaa. Jep, Päivien viemää (vai mikä se nelosen saippuasarja onkaan)on kans yks jota ei turhan usein tarvitse vilkasta ja silti pysyy kärryillä!:D

    VastaaPoista