Sivut

22.1.2012

Presidentinvaalit 2012



Muistutukseksi jos joltain on päässyt unohtumaan; tänään on presidentinvaalien ensimmäinen vaalipäivä (veikkaan, että mennään vielä toiselle kierrokselle)joten suunnatkaa uurnille äänestämään jos ette ole sitä jo tehneet. Jos ei käytä kansalaisoikeuttaan demokratiassa ja äänestä, niin sitten ei myös saa valittaakaan ;) Pakko myöntää, että itse en äänestänyt koska en jalkani kanssa päässyt Edinburghiin. Jos/kun seuraava kierros koittaa niin sitten kinkkailen minäkin uurnille.

Ulkomailla oleville muistutukseksi vielä, että Ylen vaalilähetystä voi katsoa suorana Yle Areenasta 19.30 alkaen Suomen aikaa (joka on siis 17.30 Briteissä!).

Muuten, lisäsin tekstin loppuun luin! nappulan (siellä oli aikaisemmin like/dislike ja sitä ennen ei mitään). Sitä voi kätevästi painaa kun ei jaksa kirjoittaa kommentteja(joita toki on aina kiva saada, mutta ihmiset tuntuu olevan sen suhteen vähän laiskoja :D). 

3 kommenttia:

  1. Kommentti JA tykkays - heittaydyin hurjaksi!

    Minakaan en paassyt ekalla kierroksella aanestamaan kun olin kipeana mutta uumoilemallani tokalla kierroksella menen kylla.

    VastaaPoista
  2. Hei maki rupesin nyt lukeen. Tykkaysta taaltakin!

    VastaaPoista
  3. Hei jei, mun luin nappulani on saanut klikkauksia :)
    Juu, pitääpi varmaan suunnata Ediin äänestelemään, milloin se sitten ikinä siellä taas onkaan.

    VastaaPoista