Sivut

16.1.2012

Muisteluja: Ne Bilepäivät

Juutuin eilen facebookissa muistelemaan nuoruuden bilevuosia lapsuudenkaverini kanssa. Aika varmasti kultaa muistot, mutta oli ihan mielettömän hauskaa muistella kaikkia sattumuksia ja tohelointeja.Varmasti ei muisteta lähellekään kaikkea, mutta onneksi tein ihanalle ystäväiselleni aikoinaan synttärilahjaksi vihkosen johon kokosin valokuvia ja kirjoittelin ylös kaikkea mitä oltiin tehty, täytyypi vilkaista sitä kun seuraavaksi rantaudun Suomeen. Ei niistä tekemisistä nyt sen enempää, mutta tiedättehän kuinka joskus kun kuulee jonkun biisin niin tulee tietty 'yleinen' fiilis tai fiilis jostain mukavasta illasta tai matkasta tai jotain vastaavaa. Eiliset muistelot innoittikin 'kaivamaan' youtubesta biisejä jotka ensimmäisenä näistä muisteloista tuli mieleen. Ajattelin nyt jakaa niistä pari tässä blogissa (ja uskoisin että ainakin joillekin ihanille ystävilleni jotka joskus muistavat tätä lukea niin tulee jotain mieleen :D). En mitenkään (todellakaan) väitä, että nämä olisi musiikin kermaa tai ahh, niin parhaita biisejä vaan lähinnä sellaisia joita tiettynä aikana kuuli usein juhlimassa, matkoilla ja joista tulee kaikenlaisia muistoja mieleen. Suurin osa näistä muisteloista taitaa muuten sijoittua vuosille 2005-2007..here we go:

Meidän ensimmäisiä ajelubiisejä. Mulla ei ollut vielä edes korttia silloin, koska ihanasti joulukuun lapsosena olin ystävistäni lähes viimeinen joka täytti 18v (ja sinä päivänä kun täytin 18 kaikki tuntui huokaisevan 'VIHDOIN'). En yhtään tiedä miten tästä edes tuli meidän fiilistelybiisi mutta noh..ehkä siksi että tämä oli ainoa Rammsteinin biisi jota Karita kesti kuunnella..


Pussycat Dolls..niiltä olisi voinut valita minkä biisin vaan, koska ne soi baareissa aivan jatkuvasti kun oltiin 18-19vuotiaita(Lahden Diva..). Ja taidettiin joskus viettää kaverin kanssa iltapäivää syöden sipsiä ja katsellen niiden musavideoita todeten 'ihan kivat kropat niillä, miksei meillä ole..annatko lisää sipsiä?' (niin, miksiköhän)


Kesä 2006 ja Bulgaria. 18vuotiaat kaverukset Bulgariassa kesälomalla..Bulgarian reissun aikoihin Boten Anna oli myös kova hitti..oivoi.


Onnela ja sen pienen pieni suomipop puoli


Tästä hepusta tulee mieleen vanhojen tanssien jatkot ja risteily..



Tästä biisistä on hyviäkin muistoja mutta jostain syystä tulee ensimmäisenä mieleen se kun lähdin kavereiden mukana ulos vaikka olin kipeä. Virheistä oppii.


Ja sitten oli tietenkin niitä biisejä joiden soidessa oli aivan Pakko jostain syystä mennä tanssimaan..




Mieleen varmasti tulisi vielä lisää, mutta eiköhän tämä nyt riitä..kylläpä mun bilepäivien muisteloista löytyy mahtavia biisejä..Hah!
Nyt kun olen vastuullinen opiskelija niin täytyypi mennä lukemaan loppuun artikkeli kansainvälisestä turvallisuudesta.
Toivottavasti kaikilla on huomenna hyvä maanantai!

3 kommenttia:

  1. Aijai kuinka hienoja muistoja tulee mieleen, vaik itse toimin tuolloin lähinnä kuskina :D No eipä se suuremmin haitannut, koska meininki oli aina kohdillaan! Ja muutamia "ylilyöntejä" lukuunottamatta reissut sujui hyvin :) Ja lujaahan teillä aina Karitan kanssa tuntui menevän :D
    -Riihelän pahis

    VastaaPoista
  2. Mites eka yliopistovuosi ja Journey'n Don't Stop Believing? :D

    VastaaPoista
  3. Don't Stop Believing on ihan ekan vuoden biisi, mahtava :D Ehkä mun pitäisi jossain vaiheessa tehdä sen vuoden muistelubiiseille ihan oma postaus..

    Ja Riihelän pahis olit joo lähinnä kuskina, mutta muistan senkin kerran kun (Varmaan ainoan kerran) kun mä olin kuski ja jouduin jo ennen puoltayötä lähteä kuskaamaan sua baarista kotiin!:D

    VastaaPoista