Sivut

16.2.2013

'Congratulations, your offer from the University of Glasgow..'

Glasgow:lla kesti kokonaiset pari työpäivää lähettää paikkatarjous hakemaani maisteri-ohjelmaan, European Politics and Law (MSc). Sanoisin, että erittäin tehokasta toimintaa, varsinkin kun molemmat suosituksetkaan eivät olleet vielä ehtineet perille. Veikkaisin, että tähän taitaa aika paljon vaikuttaa se, että olen nykyinen opiskelija joten suosituksetkin oli Glasgowsta. Olen tästä offerista erittäin tyytyväinen, mutta jos ihan rehellisiä ollaan niin en kuitenkaan yllättynyt vaikka sellainen pieni 'eihän sitä koskaan tiedä' varaus kuitenkin koputti päässä. Juttelin viime syksynä parin luennoitsijan kanssa, jotka totesivat että on todella ihme jos haen enkä saa offeria. Lisäksi arvosanavaatimuksena oli se perus 2.1, ja tällä hetkellä näyttäisi että sieltä tulee 1st (vaikka se nyt ehtii tässä vielä muuttua moneen kertaan). Joka tapauksessa, täytyy epäonnistua todella ruhtinaallisesti jotta en saisi tuota vaadittua 2.1 arvosanaa, koska keskiarvo C3 tältä vuodelta riittää vielä siihen että kokonaisarvosanaksi tulee 2.1. Enkä mä nyt niiin pahasti voi enää sössiä..kait. 
Voi olla etten nyt edes vaivaudu hakemaan minnekään muualle. Glasgown kurssisisältö nappaa erityisen hyvin, samoin kun lukuvuosimaksu joka on moniin muihin katsomiini maistereihin verrattuna pikku pennosia. Ohjelmaan kuuluu myös osittain sponssattu 'luokkaretki' Brysseliin. Tykkään Glasgowsta myös kaupunkina, joten tämä ei ole lainkaan huono vaihtoehto.
Lisäksi, vaikka en missään vaiheessa olekaan perustanut suunnitelmiani siihen mitä ystäväni tekevät niin se, että yksi parhaimmista ystävistäni on lähes varmasti jäämässä tänne vielä vuodeksi ja pari muutakin on täällä vielä ensi vuonna, tekee Glasgowsta entistä houkuttelevamman vaihtoehdon. 

Katsellaan nyt mitä vielä saan päähäni, mutta ihana tietää että ainakin yksi offeri on takataskussa. Ja vielä paikkaan, jossa voisin ihan mielelläni viettää lisävuoden opiskellen.

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Ihan varmasti rauhoittaa mieltä, kun on tuollainen varma hyvä vaihtoehto jo näin aikaseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Juu, kummasti helpottaa kun tietää on ainakin yksi hyvä ja varma vaihtoehto!

      Poista