Sivut

6.2.2013

Jotain herkullista aamupalaksi..

Olette varmaan kuulleet sanonnan 'syö aamulla kuin kuningas?'. Lausahduksessa piilee totuus, koska aamupala on päivän tärkein ateria kaikille; niille jotka haluavat pysyä painossaan, niille jotka haluavat painoa lisää ja niille jotka haluavat pudottaa painoa. Jos olet siis yksi niistä joilla on tapana jättää aamupala välistä niin 'shame on you'. Itse kuuluin yhdessä vaiheessa tähän kategoriaan vähän turhan usein, koska mieluummin nukuin aina viimeiseen asti ja jätin aamupalan välistä tai se muuten vain jäi syömättä. Nykyään olen huomannut, että päivä lähtee paremmin käyntiin ja fiilis koko päivän on parempi kun aamulla ehtii syömään kunnon aamupalan. Siispä nykyään yritän ehtiä syömään jotain hyvää (ja terveellistä) heti aamusta. En kykene syömään mitään isompaa heti aamusta kuten yliopistolta saatavia pekoni-makkara sämpylöitä, joten hedelmät, smoothiet, mysli ja jogurtti on kovia sanoja. 

Viimeiset pari kuukautta olen pariin otteeseen tehnyt, nyt jo jokseenkin kuuluisia, banaani lettuja! Näihin tarvitset siis vain ja ainoastaan kananmunaa ja banaania. Itse tykkään lisätä päälle kasan tuoreita marjoja/hedelmiä ja viimeksi lautaselta löytyi myös puolikas greippi.


Kuten huomaatte niin tällä kertaa lettujen toteutus ei ollut kovin onnistunut, onnistuin nimittäin rikkomaan niistä suurimman osan. Makuun se ei kuitenkaan vaikuttanut ja sain nauttia täydellisen aamiaisen.

Alunperin bongasin reseptin Täältä!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä toi resepti, kiitos! Mutta ei kestä katsoa tota videota.. haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know :D mutta juu, tuo resepti on tosi hyvä, helppo ja nopea!

      Poista