Sivut

20.9.2012

One Wednesday in Glasgow

Peruspäivät näin alkusykystä noudattaa yleensä aika samaa kaavaa; hyvä aamiainen, luento/seminaari, opiskelua, jotain kivaa.

Tämäkin päivä alkoi rattoisasti herkullisella aamiaisella the Daily Showta katsellen
Jonka jälkeen oli vuorossa kahden tunnin Latin American Politics seminaari, jota seurasi armoton artikkeleiden tulostushetki kirjastossa. Sitten apteekin kautta Waitrosiin (rakastan sitä kauppaa) ostamaan tuoretta minttua ja sushia. Sinne kävellessä aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja sieltä lähtiessä näytti tältä..
Onneksi tällä kertaa laukusta löytyi sateenvarjo eikä vettä tullut täysin vaakatasossa joten siitä oli jotain hyötyäkin..Glasgown sää on kyllä aina ihan hämärä. 

Ehdin viettää pari tuntia kotona ennenkuin oli aika suunnata tämän illan 'huvittelun' pariin. Otettiin poitsujen kanssa metro St.Enoch asemalle, josta lähdettiin käppäilemään pitkin Argyle streetiä itään päin (se on muuten totta, että mitä idemmäksi menet sitä epämiellyttävämmän näköiseksi Glasgow tuntuu muuttuvan..)..
..kunnes saavuttiin tänne
eli Celticin kotiareenalle. Illan hupina oli siis Championsleague peli Celtic-Benfica
 Okei, yleisesti en ole mikään älytön jalkapallon ystävä. Jääkiekko on ollut aina se kiinnostavampi laji. Päätin kuitenkin jo kun muutin tänne, että haluan päästä katsomaan sellaista jalkapalloa jossa ainakin tunnelma olisi kohdallaan. Ja wow..60 000 ihmistä kannustamassa omaa joukkuetta oli aika vaikuttavan kuuloista. Välillä tuntui, että korvatulpat olisi ollut aika jees.
Aloin kieltämättä loppuvaiheessa ihan innostumaan pelistä sen verran, että aloin tosissani tuskailemaan Celticin epätoivoisia maalintekoyrityksiä ja hoin lauseita kuten 'WE must win this'. Tasapeli tuli..ja vielä 0-0 tasapeli. Ehkä seuraava peli jonka menen katsomaan on vähän jännittävämpi..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti