Sivut

15.9.2012

The last day of freedom

Myönnän, nousin tänään sängystä vasta kahden maissa ja söin äsken 'aamupalaksi' supernuudeleita ja mansikoita (en kuitenkaan sekaisin). Näin, koska tänään on my last day of freedom (huomenna pitää jo aloittaa seminaareihin lukeminen). 

Tällä viikolla sain mieleni yhtäkkiä sellaiseen mukavaan 'zen' tilaan; tulevaisuudensuunnitelmat suht selvillä, kohtalaisen ok fiilis dissestä, hyvää ruokaa, hyvää seuraa, hyvä mieli..Eilen meillä oli sitten dissertation workshop numero kaksi jossa käytiin läpi lokakuussa palautettavan 'tutkimussuunnitelman' vaatimuksia. Sen vetäjä ilahdutti meitä lauseilla kuten 'jos ette ole tähän mennessä lukeneet vielä tarpeeksi niin jos oikein puristatte niin kyllä te ehkä seuraavan neljän viikon aikana saatte tarpeeksi aikaiseksi' tai 'suurin osa teistä kun on lukenut useita tekstejä kesällä'. Joo, olen lukenut kirjan ja kolme artikkelia. En vieläkään tarkalleen edes tiedä mihin disseni tulee loppujen lopuksi keskittymään. Tässä vaiheessa alkoi tuntua siltä, että 'zen' pakkaili laukkujaan pitkää poissaoloa varten.

Lopullinen niitti tuli kun illalla kävin läpi kaikkien kurssieni 'course guidet'. Ei sinänsä mitään, kaikki vaikuttaa lupaavilta ja olen erittäin innoissani international security kurssin sisällöstä mutta mutta..aivan älytön määrä töitä!Paljon hommia siis jo ilman tuota edellämainittua disseä johon olen lukenut ne huimat yhden kirjan ja kolme artikkelia..*kirosana* 
Voitte ehkä arvata, että eilen 'zen' otti laukkunsa ja juoksi ovesta ulos. En todella tiedä milloin nähdään seuraavaksi.

Nyt kun olen vihdoin päässyt sängystä ylös ja saanut hieman ruokaa masuun niin on aika tilata taas amazonista vähän koulukirjoja. Sen jälkeen tescoon ostamaan jotain ehkä vähän vahvempaa ja suunnaksi eräät synttäribileet. 
Time to enjoy my last day of freedom!
(joo, osaan olla välillä vähän dramaattinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti