Sivut

28.12.2012

Hyvää Huomenta Helsinki-Vantaa

Kello on aamu viiden paikkeilla ja istuksin lentokentällä ihmettelemässä miksi en tajunnut ottaa käsirasvaa mukaan. Ärsyttävää kun on näin kuivat kädet eikä minkäänlaista rasvaa missään ulottuvilla #firstworldproblems. Kuivasta ihosta puheenollen. Onko jollain matkustajalla antaa vinkkejä siitä mikä avittaisi näyttämään aamulennoilla suhteellisen ihmiseltä? Jotenkin tuntuu, että hiukset aina lössähtää, naama punertaa ja näyttää yleisesti aivan kuolleelta kun lentää aamusta (tai melkein milloin vain). Vai olenko se vain minä?

Asiaan saattaa toki tällä kertaa vaikuttaa se etten kunnolla nukkunut lainkaan. Jotenkin aivot kävi ylikierroksilla ja jos en suunnitellut opiskeluja niin rupesin suunnittelemaan puutaloa jossa olisi hyvä asua Zombi 'vallankumouksen' aikaan. Tiedättekös, ylhäällä turvassa. Lisäksi jos ei ole lainkaan sähköä, eikä voisi kunnolla tehdä tulta niin mitäköhän sitä söisi, paljon tonnikalaa ja purkkihedelmiä? Mun ei ehkä kannattaisi lukea/katsoa mitään Zombi aiheista. Välillä mielikuvitus laukkaa kuin olisin pikku lapsi.

Palatakseni vielä lentämiseen, Norwegian ei onnistunut tulostamaan boarding lippusta molemmille lennoilleni, joten täytyy kuulemma vaan mennä Köpiksessä aikaisin portille ja kysellä josko sellaisen saisi. Eiköhän asia siellä selviä. 

Ajattelin nyt käyttää tämän loppu-ajan hyödyllisesti ja lukea yhden artikkelin tammikuun alussa palautettavaan 'projektiin'. Tässä kun on vielä reippaasti yli tunti ennen koneeseen sulloutumista. Kutsuukohan ne porukan sisään rivinumeron perusteella? On nimittäin pirun ärsyttävää kun koko jono seisoo, koska joku Jaska riviltä viisi on päättänyt tunkea koneeseen ensimmäisenä ja sitten pitkään ja hartaasti seisoo käytävällä tunkien tavaroitaan jonnekin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti