Sivut

3.12.2012

Joulumarkkinoilla

Täytyy nyt brittityyliin ensin puhua säästä. Täällä satoi eilen illalla lunta!Seistiin kaikki sievässä rivissä tuijottamassa pitkä tovi keittiön ikkunasta ulos, onhan lumi aika jännää. Kaivettiin myös esiin meidän pieni ja kärsinyt joulukuusi punaisine palloineen ja jouluvalot joiden johto juuri ja juuri riittää lähimmästä pistorasiasta reunaikkunaan. Poikaystävän ostama ihana Nalle-Puh joulukalenterikin on päässyt jo käyttöön (huippua että täällä niissä on yksi luukku enemmän kuin Suomessa, lisää suklaata!)
Nyt täällä tosin sataa vettä..

Kuitenkin, käytiin viime torstaina myös kurkkaamassa miltä se pieni Glagsown joulumarketti St.Enoch aukiolla näyttää. Eipä se ollut mitenkään kummoinen, mutta ihmisiä ja joulutunnelmaa toki riitti. Jos tekee mieli mennä kokeilemaan eri maiden ruokia niin sitten sinne kannattaa ainakin suunnata. Vaihtoehtoina on mm. intialaista currya, ranskalaisia creppejä, espanajalaista paellaa ja saksalaisia makkaroita. Itse päädyin kreikkalaiseen souvlakiin. Oli namia, vaikkakaan ei kauhean jouluista.





Sieltä löytyi myös tälläinen koju:
Seuraavaksi on luvassa esseen kirjoitusta. Enää viikko ja sitten pääsee hetkeksi nauttimaan lomasta ja kaikesta kivasta. Mukavaa viikon alkua!

1 kommentti: