Sivut

5.12.2012

'Lumiukko'

Heräsin eilen ennen kahdeksaa uimaan. Yöllä jotkut oli selkeästi innostuneet lumisateesta, koska kulman takana näkökenttään ilmestyi tälläinen luminen veistos
Huomenna (aka. keskiviikkona) suuntaan taas aamusta aikaisin uimaan, mutta koska täällä ei enää ole pahemmin lunta jäljellä (jäätä vaan) niin tuskimpa pääsen bongailemaan lisää 'lumiukkoja'. Minulla on myös vihdoin jutustelu aika yliopistomme Careers serviceen, eli toisin sanoen, menen sinne näyttämään britti CV:täni jonka loihdin pikaisesti eilen ja panikoimaan etten tule ikinä saamaan mitään töitä. Sitten toivon, että Careers service täti heilauttaa taikasauvaansa ja muuttaa kaiken hyväksi. 

Huomenna on myös synttärini!Suomessa 5.12 on loistava päivä juhlia synttäreitä, koska seuraava päivä on lähes jokaisella vapaa. Täällä kyseinen ajankohta taas on nyt aivan risukasasta, koska se on juuri ennen tenttejä ja esseiden palautuspäivää. 

Huomenna on myös äipän synttärit, joten Oikein Hyvää Syntymäpäivää äiti!

Mitä sinä ajattelit tehdä huomenna?





4 kommenttia:

  1. Hahaaa! :D Söpöin ns. lumiukko ikinä! Meikä tykkää Skotlannista aina vaan enemmän! :D

    Ja synttärionnea! :)

    VastaaPoista
  2. Niin on!:D Tollasia olis hauska bongata aina aamuisin lisää. Ja kiitos paljon!:)

    VastaaPoista
  3. Ihana lumppariukko, vai -akka? :) Ja aurinkoiset synttäriterveiset Barcelonasta! Täälläkin on huomenna bank holiday, mutta en vielä tiedä miksi. Juhlistavat kai Suomen itsenäisyyttä ;)

    VastaaPoista
  4. Taitaa ainakin rinnuksen perusteella olla lumiakka :) Kiitoksia!

    VastaaPoista