Sivut

31.12.2012

Glasgowssa taas!

Glasgowssa ollaan oltu nyt jo parisen päivää. Aluksi oli hieman ongelmia kun en meinannut saada boileria toimimaan ja sisälämpötila keikkui +11 asteen tienoilla. Meinasin olla vähän helisemässä, kun mieleen tuli kauhukuvia toisen vuoden jääkylmästä asunnosta. Loppujen lopuksi löydettiin kuitenkin boilerin kanssa yhteinen sävel ja sain asunnon mukavan lämpimäksi. Lisäksi, vaikka muka selkeästi muistan laittaneeni kaksi reissumiespussia matkalaukkuun ei niitä sieltä enää täällä päässä löytynyt. Mystistä. 

Muuten nämä pari päivää ovat menneet opiskelun merkeissä, päätin nimittäin pusertaa sen yhden data projektin viikonlopun aikana valmiiksi ja onnistuin!Teos odottaa vielä jonkinlaista editointia, mutta siitä voi huolehtia vaikka ensi viikonloppua. Tämän viikon jälkeen pitäisi muuten huomattavasti rauhoittua opiskelurintamalla mikä tarkoittaa, että ehdin tehdä hyvällä omalla tunnolla muitakin juttuja, ja vaikka panostaa tähän hieman heitteillä olleeseen blogiinkin enemmän.

Tänään ei kuitenkaan ole luvassa opiskelua vaan pääsen juhlimaan ensimmäistä kertaa uutta vuotta Glasgowssa! Hogmanayn juhlintoihin kuuluu tällä kertaa massiivinen illallinen kaveriporukan kanssa jonka jälkeen suunnataan eräisiin bileisiin kadun toiselle puolelle. Luvassa on ainakin kunnon liha roast, uuniperunoita, lohta ja panna cottaa. Muita ruokia en vielä tiedäkään, joten innolla odotetaan mitä esimerkiksi alkupaloiksi ilmestyy.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!Pitäkää hauskaa!

5 kommenttia:

  1. Moikka! Oon nyt hakemassa Glasgown ja Edinburghin yliopistoihin ja aattelin jos sulta sais jotain vinkkejä? Oon lukenut sun aikasempia postauksia Glasgowhun liittyen mutta yhteen asiaan en löydä mistään vastausta... Kun tehään noita Course choices niin eikö ne tarkotakkin pääaineita? Psykologiaa olisin tässä aikeissa lähteä lukemaan mutta siihen voi laittaa useampiakin vaihtoehtoja(kö)? Haitko itse lukemaan vaan yhtä ainetta? Mihin se lukujärjestys sitten perustuu, kuvitellaan että olen päässyt Glasgowhun lukemaan psykkaa niin tehäänkö sitten vielä erikseen lisää "kurssivalintoja"? Valmistun siis nyt keväällä ylioppilaaksi eikä oo mitään kokemuksia tämmösistä hakuprosesseista niin oon vähän pallo hukassa:D toivottavasti et nyt naura mua ihan pihalle:D terkuin Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan!Eipä mitään, ihan ymmärrettävää olla näistä välillä vähän hämmentynyt :D Kun haet yliopistoon sisään niin silloin haet lukemaan vaan sitä yhtä ainetta jota (ainakin kuvittelet) haluavasi lukea loppuun asti, eli sitä vähän niinkuin pääainetta. Sun tapauksessa ilmeisesti psykaa. Ne jotka hakee joint tutkintoon saattaa hakea esim politics with french tjv. Itse hain aikoinaan lukemaan vain ja ainoastaan politiikkaa. Sitten kun olet päässyt sisään ja hyväksynyt jonkun offerin niin sitten se yliopisto alkaa jossain vaiheessa pommittaa sua informaatiolla muista kurssivalinnoista ja että mitä pitää tehdä seuraavaksi. Eli saat myös infoa niistä kahdesta sivuaineesta jotka valkkaat ekalle vuodelle. Mun muistaakseni meidän piti valkata ne mycampus tyylisessä järjestelmässä joskus elokuussa ja niitä pystyi vähän sen jälkeenkin vielä muuttamaan kun tapasi adviser of studiesin. Sun ekan vuoden lukujärjestys sitten perustuu psykan + niiden kahden muun aineen kursseihin.
      Toivottavasti tästä nyt oli jotain apua!:)

      Poista
  2. Ahh kiitos tämä valaisi hurjasti!!!!:)

    VastaaPoista
  3. Sulle on haaste mun blogissa! :)

    http://www.butterfliesandunicorns.blogspot.fi/

    VastaaPoista