Sivut

27.12.2012

Suuntana Glasgow

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana joulu!Itse olen ainakin syönyt niin paljon jouluherkkuja ettei todellakaan tarvitse haikailla niiden perään seuraavaan vuoteen. Suomi-loma lähenee nyt taas loppua ja huomenna onkin suunnattava jo aamuyö kolmen maissa bussiasemalle ja kohti Helsinki-Vantaata. Lennän takaisin päin Kööpenhaminan kautta, josta poikaystävälläni on kanssani sama lento Ediburghiin. Sieltä sitten junaillaan itsemme Glasgowhon kotiin. Matkalaukkunikin tuntuu kerrankin aika kevyeltä, vaikka tungin sinne saamieni joulahjojen lisäksi pari pulloa jaffaa ja neljä tölkkiä olutta. Poikaystäväni toiveena kun oli pari Koffia/Karhua ja pullo Jaffaa Suomi tuliaisiksi!

Vaikka Suomessa onkin ollut taas ihanaa niin on erittäin kiva mennä takaisin. Lähinnä siksi ettei tämä oikein ole kunnolla ollut mikään loma, kun koko ajan takaraivossa on raksuttanut ajatus niistä kaikista hommista jotka täytyy pian saada tehtyä. Kunnon lomalaisen ei pitäisi näyttää näin väsyneeltä..

Hello vaan silmänaluset!:D Ärsyttää kun mulla on muutenkin usein jonkinlaiset silmänaluset, sitten vähänkin rankempaa menoa ja stressiä niin PAM. Kun pääsen Glasgow kotiin ja takaisin liikunnan ja rutiinien kimppuun niin eiköhän se siitä helpota. Viimeistään sitten huhtikuussa kun suuntaan kolmeksi viikoksi ihmettelemään Bangokkia, saarielämää ja kirkkaita vesiä sekä hieman Kambodzan temppeleitä. Sitä odotellessa.

Lupaan myös blogiin mukavampaa eloa heti kun olen saanut nuo kiireisemmät hommat tehtyä! Stay tuned..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti