Sivut

3.12.2012

Very soon

Kaiken kiireen keskellä on meinannut unohtua, että joulukuussa on tiedossa parikin kivaa juttua.

1. Pähkinänsärkijä- baletti. Kävin viime vuonna katsomassa Joutsenlammen ja olin erittäin ärsyyntynyt kun en murtuneen nilkan takia päässytkään katsomaan Prinsessa Ruususta niin kuin oli suunniteltu. Nyt on kuitenkin vuorossa Pähkinänsärkijä by Scottish Royal Ballet!
2. Kööpenhamina!En ole ikinä aiemmin käynyt missään päin Tanskaa (jos sitä kuutta tuntia jotka vietin siellä jumissa pari vuotta sitten ei lasketa) mikä on sinänsä vähän hassua, koska se on kuitenkin niin lähellä Suomea. Mutta ennenkaikkea se on ihme, koska poikaystäväni jonka kanssa olen ollut yhdessä reippaasti yli 2 vuotta on Kööpenhaminasta kotoisin. Olen siis tähän mennessä onnistunut, en tarkoituksella, välttämään myös tapaamasta hänen vanhempiaan/sukulaisiaan. Pian onkin tarkoitus mennä vierailulle todistamaan, että olen oikeasti olemassa. Olenkin jo pidemmän aikaa halunnut päästä tutkailemaan tätä Tanskan pääkaupunkia.
3. Suomi ja joulu!Tanskasta suuntaan viettämään hieman yli viikon joululomaa Suomeen. En malta odottaa, että pääsen näkemään kaikkia ja nauttimaan hyvistä ruuista. Voisin jo alkaa raapustamaan äitille kauppalistaa, listalta tulee ainakin löytymään paketti ruisleipää ja maksamakkaraa.
Odotan myös kuin kuuta nousevaa, että pääsen nauttimaan kunnon pakkasista ja valkoisesta joulusta.

Mitä te odotatte eniten joululomalta?

(Kööpenhamina kuva credit, guardian ja easyjet)


5 kommenttia:

  1. Mahtavia suunnitelmia!
    1. oooi oon kateellinen!!
    2. Kööpenhamina on ihana
    3. Hei Lahti, sinne itekin suuntaan kohta :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Lahtihan on mainio kaupunki..ainakin silloin kun siellä tulee vietettyä tosi vähän aikaa. Ehkä törmäillään!

      Poista
  2. Koiranpennun kanssa telmimistä, sorruin jopa ostamaan Primarkista herralle sellaisen Santa's Little Helper-liivin. Toitte vaan mahtuu ;)

    VastaaPoista
  3. Odotan eniten sitä LOMAA :)

    VastaaPoista