Sivut

12.1.2013

Back to school

Tällä viikolla alkoi taas luennot ja seminaarit. Kampus on tulvillaan kaiken näköistä kulkijaa, kirjastosta löytyy hieman enemmän populaa ja kuntosali on täynnä  niitä joiden uuden vuoden lupaus selkeästi on jotain tyyliin 'laihduta/kesäkuntoon' akselilla. Itselle ei tullut mitään kunnon lomalta paluu fiilistä. Itse asiassa, palautin data projektin maanantaina ja sen jälkeen tuli sellainen rento, melkein lomamainen fiilis. Kevätpuoliskon lukujärjestyksestä löytyy vain yksi luento ja yksi seminaari viikossa, molemmat maanantaisin. Tykkään!

Ihan täysin lomailuksi nämä tulevat pari kuukautta eivät kuitenkaan mene, koska tehtävänä on vielä pari esseetä ja se lopputyö. Vielä alkuviikosta olin erittäin kunnianhimoisella tuulella ja uhoilin mielessäni istuvani kirjastossa koko viikon ja kirjoittavani ensi tiistaiksi noin 10 000 sanaisen ensimmäisen version lopputyöstä ohjaajalle lähetettäväksi.
Voin jo kertoa, että uhoiluksi jäi. Ensin tajusin kuinka paljon aikaa minulla vielä sen koko työn tekemiseen on ja sitten vaan sen seurauksena yksinkertaisesti vähän laiskistuin. 3000 sanaa siinä kuitenkin on 'jo'!
Viimeinen kunnon niitti motivaatiolle tuli eilen, kun jouduin hipsimään lääkärille hakemaan kuurin poskiontelontulehdukseen! Oireet alkoi torstaina aamuyöstä, heräsin unenpöpperössä ninja unestani ja kun poskeen sattui niin 'loogisesti' totesin mielessäni että varmaan siitä ninja tappelusta. Kun heräsin kunnolla niin tajusin etten oikeasti ole ollut missään tappelussa joten ei voi johtua moisesta. Hetken tosin mietin, että olenkohan unissani lyönyt itseäni poskeen. Perjantaina oireet paheni sen verran, että menin kerrankin kiltisi aikaisessa vaiheessa lääkärin. Iski kyllä pirumaisen salaa, ei minulla ole ollut edes mitään kunnon nuhaa viime aikoina. Olen sitä mieltä, että tämä on selkeä merkki siitä että nyt pitää pari päivää lomaa.
Kurja tämä viikko ei kuitenkaan ole ollut. Torstaina suunnattiin poikaystäväni kanssa yo!sushiin (sieltä saa tammikuussa koodilla 40% alennusta) jonka jälkeen käytiin katsomassa Hobitti 3D versiona. Kerrankin tykkäsin 3D efekteistä, ja mielestäni elokuva oli jopa ehkä vähän parempaa katsottavaa 3D versiona kuin 2D (tähän mennessä olen ollut aina pettynyt 3D efekteihin, tai sitten ne elokuvat on vaan ollut ihan kökköjä).
Tänään sain Suomesta yllätyksenä kivaa postia, joten nyt on taas karkkia vähäksi aikaa. Kaivoin myös esiin pari Sephoran 'suihkusaippuaa'. Pyysin joululomalla poikaystävääni tuomaan niitä pari Köpiksestä jos hän sattuu liikkeen lähelle, hänen käsityksenä parista oli laatikollinen. Pidän kieltämättä tästä pari sanan tulkinnasta!

Nyt vaan suihkuun ja sitten aion tuijotella loppuillan tv-sarjaa 'Revenge'. Se on pirun koukuttava ja olen vasta katsonut ensimmäisen kauden loppuun joten vielä riittää hyvin katsottavaa. Onko teillä jotain sarjaa johon olette tällä hetkellä ihan täysin koukussa?

5 kommenttia:

  1. Revenge on tosi hyvä! Koukutuin siihen ihan totaalisesti viime keväänä ja katoin niitä jaksoja vain putkeen :) Nyt kaikki sarjat joita seuraa tuntuu olevan vielä joulutauolla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on!En uskaltanut alkaa katsomaan sitä ennenkuin oli kouluhommat paremmalla mallilla koska tiesin että päädyn vaan tuijottamaan niitä jaksoja putkeen :) Höh, ensviikolla taitaa palata suurin osa ainakin jenkki sarjoista!

      Poista
  2. Voi että, poskiontelotulehdusta taisi olla liikkeellä, ainakin Suomessa. :) Pikaista paranemista! Söpöjä suihkusaippuoita. Täällä on kans Sephora, mutta en muista tuollaisia nähneeni.
    Me ollaan oltu koukussa Dexter-sarjaan viimiset pari kuukautta. :)
    En muista oletko kertonut (tai olenko kenties kysynytkin), mikä on lopputyösi aihe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!Mäkään en muista nähneeni niitä Barcelonan Sephorassa mutta Köpiksessä ne osui heti silmään. En itsekään tiedä oonko kertonut, se liittyy international rivalryyn. Kirjoittelen just postausta jossa selitän siitä vähän enemmän :) Hei muuten, pakko sanoa. Mulle tuli äskettäin välähdys ja muistin, että niitä suomalaisia lakuja sai siitä Tiger nimisestä Tanskalaisesta kaupasta Barcelonassa!:D

      Poista
    2. Okei, loistavaa! Kiitos, pitää käydä tsekkaamassa :)

      Poista