Sivut

8.1.2013

uuden vuoden kujeet

Leikitään heti alkuun, että uuden vuoden juhlinnoista ei ole jo yli viikkoa. Tällä kertaa pääsin siis ensimmäistä kertaa viettämään uutta vuotta Glasgowssa kavereiden kanssa ja vaikka kaikki ei ollutkaan paikalla niin saatiin pystyyn aika hyvät juhlinnat. Hieman ennen juhlinnan aloittamista latasin kameran valmiiksi ja mietin, että nyt otetaan hienoja kuvia. Kuuluisat viimeiset sanat. Katsoin juuri ensimmäistä kertaa kuvasaldoa ja aika heikkoa. Ei pelkästään, että niitä kuvia olisi vähän vaan ne vähätkin on tosi huonoja ja suurin osa vielä sumeita. Onneksi tämä huonous ja sumeus ei kuitenkaan kuvannut iltaa joka oli yllättävänkin onnistunut (olen yksi niistä joita ärsyttää se uuden vuoden juhlintaan usein liittyvä hehkutus koska ei se ikinä ole niin mahtavaa). Ainoa asia mikä vähän ärsytti oli, että en saanut ihmisiä ulos seuraamaan vuodenvaihdetta ja katselemaan raketteja -minä kun olen aivan kuin pikkulapsi mitä rakettien tuijottamiseen tulee- joten en nähnyt yhtäkään kunnon ilotulitetta. Kotiin selvisin jo hieman kahden jälkeen, poikaystävä tuli perässä joskus aamu seitsemän maissa. Arvaako joku kumpi meistä on vanhempi?

Alkuillan ateriasta jäi sen verran vaikuttavat jämät, että niitä syötiin vielä loppuviikostakin. Minä tietenkin söin tyytyväisenä ne viisi jäljelle jäänyttä, hävyttömän hyvää, panna cottaa. Mitä nyt parista herkusta kaikkien jouluherkkujen päälle.

Loppuun vielä illan erittäin epäonnistunutta kuvasaldoa, jotta ei taas tule tylsää postausta ilman yhtäkään kuvaa. Omasta kuvauksellisuudestani on taas osoituksena esimerkiksi tuo silmäni, joka näyttää vaan mustalta täysin väärään suuntaan ajatutuneelta pallolta. Kaikessa ei voi olla hyvä!

Loppuun vielä ainoa jotenkin julkaisemiskelpoinen kuva joka on otettu illallisen jälkeen. Kuvassa on pääroolissa allerkijoittaneen jalat ja ideana on ilmeisesti ollut yrittää väännellä niitä jotenkin..

Sellainen uusi vuosi tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti