Sivut

31.1.2013

Disney Time!

Tämä päivä on vietetty eilistä asteen kurjimmissa merkeissä ja nöyrryinkin pysymään suurimman osan päivästä sängyssä lepäämässä. Keho varmaa kaipaa kipeänä hieman lepoa ja unta eikä sitä että yritän väkisin pysyä liikkeessä ja tehdä jotain 'hyödyllistä'. Nousin vasta äsken ensimmäistä kertaa kunnolla sängystä ylös tekemään jonkinlaista syötävää. Minkäänlaista ruokahaluahan ei ole ollut pariin päivään, mutta olisihan se varmasti silti ihan hyvä syödä jotakin. Päätin pysytellä vähän kevyemmällä ja vitamiinirikkaalla linjalla tekemällä hedelmäsmoothien banaanista, tuoreesta ananaksesta, mansikoista ja vadelmista, sekä loihtimalla pienen salaatin josta löytyy mm. omenaa, tuoretta pinaattia ja raejuustoa.
Omenoita on muuten uponnut tämän flunssan aikana jo aikamoinen kasa. Se tuntuu olevan melkein ainoa 'ruoka' mitä todella tekee mieli syödä.

Pienestä asti kipeää oloa on aina parantanut jaffa-limu (jota ei valitettavasti ole täällä saatavilla, ja fanta ei ole sama asia!) ja disney-elokuvat! Päätinkin kaivaa ulkoisen kovalevyn esille ja tutkailla mitä Disney leffoja sieltä löytyy. Pienen pähkäilyn jälkeen päädyin tähän.
Kaikki varmaan tunnistaa mikä Disney leffa on kyseessä?:) 


Edit. Kävin tässä vielä pohtimaan, että miltähän tämä elokuva kuullostaisi jos kaikilla olisi kunnon Glasgow aksentti..

6 kommenttia:

  1. Mäkin olen sairas potilaana ja kattonut koko päivän piirrettyjä :) ihan loistavaa! Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kai nyt on joku pöpö kausi menossa. Kiitoksia ja pikaista paranemista sinnekin!:)

      Poista
  2. Leijonakuningas <3 Onkohan toista leffaa, minkä olisin yhtä monesti nähnyt. :) Aina vaan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti yksi parhaimmista disney leffoista:)

      Poista
  3. Ihanat eväät sinulla, itse en jaksa kokata oikein mitään kipeänä. Pikaista paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!Juu, ei kokkaaminen ihan heti ole kipeänä mielessä mutta yritän aina väsätä edes vähän jotain helppoa ja nopeaa syötävää :)

      Poista