Sivut

16.1.2013

Joskus luistaa

Maanantaina oli sellainen stressin täyttämä, mutta samalla aikaansaamaton päivä jolloin tunsin itseni ihan täydeksi luuseriksi. Olo oli vielä hieman kipeäkin. Tiistaina kaikki menikin ihan päinvastoin.

Ensin olin innoissani koska suunniteltiin aamulla ystäväni kanssa Bangkokin vierailuani ja päätettiin että reissuun kuuluu ainakin myös viikonloppu Koh Samedilla ja piipahdus Kambodzan puolella ihmettelemässä Angkor Watin temppeleitä. Voitte varmaan uskoa, että en millään malta odottaa!

Seuraavaksi ilmestyi ruutuun erittäin yllättävä sähköposti. Olen viime kuukausina hieman kartoittanut vaihtoehtoja tulevaisuudelle ja tulin siihen tulokseen, että on ehkä yksi ala joka voisi olla aivan nappi valinta itselleni. Kilpailu on kuitenkin kovaa, mutta ajattelin aloittaa laittamalla hakemuksia parin firman 'Open Dayhin'. Open Day on tässä erittäin harhaanjohtava nimi, koska se ei ole mikään kaikille avoin päivä vaan siihen täytyy ihan kunnolla hakea (CV, vastailla pariin kysymykseen jne). Eilen sain sähköpostin jossa toivotettiin tervetulleeksi kyseisen firman Open Dayhin joka on..tadaa..maanantaina! Ei siinä sitten muuta kuin varailemaan matkoja ja hostellia Lontoosta. Suuntaan sinne lauantaina niin siinä on mukavasti koko sunnuntai aikaa pyöriä ympäriinsä, maanantaina Open Day ja illasta takaisin kotiin jotta ehdin tiistaina seminaariin. 

Kaiken tämän aamu häslingin jälkeen suuntasin kaverin kanssa mukavalle lounaalle ja sitten hakemaan takaisin kahta esseetä. Ilmeisesti mikään ei eilen voinut mennä pieleen, koska sieltä napsahti loistavat tulokset ja kaikkien aikojen suosikki saamistani essee kommenteista 'rare treat to read'. Tämän jälkeen parin kaverin kanssa hauska kahvituokio ja sitten rento loppuilta kaverin seurassa juoruten.

Myöhemmin sain vielä sähköpostin, että olin onnistunut saamaan paikan kokeilemaan kerraksi aloittelijoiden trapetsia (ilmaiseksi). Ennen kuin joku nyt säikähtää, että alan roikkumaan naruista ja renkaista korkealla ilmassa niin ei, ihan melkein lattian tasossa se ensimmäinen tunti taitaa mennä. Olen innoissani, että pääsen kokeilemaan jotain ihan täysin itselle uutta lajia!

Tänään tein visiitin travel clinicille, jonne olin varautunut että uppoasi kauheasti rahaa mutta se yksi rokote jonka tarvitsen saadaan ilmeisesti junailtua mulle ilmaiseksi, ja mahdollisiin malaria lääkkeisiin menee jopa kokonainen kymppi. Muutenkin tänään on ollut mukavan rento ja leppoisa päivä. Tälläisia osaa arvostaa niin eri tavalla kun takana on raskas ja stressaava syksy, ja erityisesti kun on juuri ollut pari huomattavasti huonompaa päivää. Ihana muistutus siitä, että vaikka välillä onkin vähän ankeampaa niin jossain vaiheessa kirkastuu!

Huomenna suunnataan kaverin kanssa sushille ja ostoksille. En omista mitään mikä sopisi vaatimukseen 'business casual' joten täytyypi lähteä hieman shoppailemaan maanantaiksi. Illalla suuntaan nessujen kanssa katsomaan Les Miserables. Kaikki sen nähneet ystäväni ovat kuulemma itkeneet silmät päästään, joten täytyypi varautua. 

Onko kukaan teistä vielä nähnyt sitä? Mitä piditte?




2 kommenttia:

  1. Kuulostaa loistavalta päivältä! Kaverini on nähnyt Les miserablesin kolme kertaa ja on kehunut sen maasta taivaisiin :) pitäis päästä itsekin katsomaan sitä!

    VastaaPoista
  2. Odotan kovasti Les Mis'iä, mutta se tulee Suomeen vasta 22.2. :(

    VastaaPoista