Sivut

30.1.2013

Nuhanenän ajatusvirtaa

Niinhän siinä kävi, että heräsin tiistai aamuna kuumeeseen, päänsärkyyn ja nuhaan. Aika epäreilua, vastahan sairastin sen poskiontelontulehduksen..ja eikös näiden muutenkin pitäisi esiintyä yleensä hieman toisessa järjestyksessä? Syytän tästä jotain epäreilua tapausta joka päätti mennä kampukselle kipeänä ja levittää tautia puolelle opiskelijapopulaatiosta. Yliopistossa olo on kyllä kuin lastentarhassa, yksi penska tulee kipeäksi niin kohta kaikki on kipeänä. Omalta top.2 inhokkilistalta löytyy pahoinvointi ja nuha. Kestän ihan hyvin 40minuutin automatkan valittamatta nilkka murtuneena ja vinossa sairaalaan (jonne päästyäni tyynesti pyysin josko voisin saada kaksi paracetamolia) mutta en kestä kun nenä vuotaa tai jos yököttää.  
Tilanteelle ei nyt voi mitään, on vain kärsittävä.

Käytiin eilen The Grill on The Cornerissa syömässä erittäin hyvät pihvit. Mulla oli sinne 50% alennuskuponki, joka oli voimassa torstaihin asti joten kipeä tai ei, niin eihän moista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä. Kyseinen paikka on ehkä suosikkimesta täällä pihvin syömiseen; ollaan käyty siellä kolmisen kertaa ja joka kerta pihvi on ollut täydellinen. Lisäksi heidän bearnaise kastikkeensa on 'to die for' ja palvelu on aina hyvää. Kannattaa käydä katsastamassa, jos olette täällä päin!

Tänään saatiin vihdoin takaisin meidän jo marraskuussa palauttamat critical appraisalit (1500 sanainen essee). Tämä siis tehtiin siihen surullisen kuuluisaan method kurssiin ja en vieläkään voi uskoa että olin niin tyhmä että valitsin sen kurssin general paperin sijaan. Toki opin ehkä jotain hyödyllistä, mutta suurimman osan kurssista olin pihalla kuin lumiukko. Tämä appraisal oli vain 30% kurssin arvosanasta, loput tulee siitä kolmisen viikkoa sitten palauttamasta projektista, joka tuntui sekin vähän flopilta. Appraisalista tuli B, joka on siis hyvin tukeva 2.1 eli ei huono ottaen huomioon ettei tuo kvantitatiiviset tutkimusmenetelmät ollut ihan mun juttu, mutta jos rehellisiä ollaan niin huonohan se on verrattuna muihin saamiini arvosanoihin tänä vuonna.

Opiskelusta puheenollen, tämän neidon olisi varmaan aika palata haahuilemasta ja haaveilemasta todellisuuteen ja alkaa taas opiskelemaan. Kohta tulee kiire ja sitten ottaa rankasti päähän kun en aikaisemmin vaivautunut tekemään edes jotain. Nyt ei tosin viitsi mennä kirjastoon, en halua olla se jatkuva niiskuttaja joka ajaa kaikki ympärillä opiskelevat hermoromahduksen partaalle..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti