Sivut

23.1.2013

Hiiri teki come backin

Meillä ei tosiaan tänä lukuvuonna näkynyt hiiriä juuri lainkaan. Viimeisin havainto (ennen tätä päivää) oli syyskuussa kun bongattiin yksi riutunut yksilö pyyhältämässä huoneen läpi. Tänä aamuna heräsin kun toinen kämppikseni piti kovaa meteliä, koska oli aamulla huoneessaan nähnyt hiiren loikkivan sängyn alta eteiseen. Kaikessa kuitenkin on hyvätkin puolensa, ensinnäkin tämä vauhkoaminen sai minut aikaisin ylös sängystä ja toisekseen hiiren näkeminen sai kämppikseni siivoushulluksi. En tiedä onko meidän keittiö ikinä ennen ollut noin kiiltävän puhdas. Ärsyttäviä tapauksia nuo hiiret kuitenkin ovat, mutta mieluummin kuitenkin pari hiirtä kuin rottia! Kuitenkin nyt pitäisi päättää jatkotoimet, jotta niitä hiiriä ei vahingossakaan bongata enää yhtään lisää. Huvittavaa huomata kuinka asenteet on vuodessa muuttunut; kun ensimmäistä kertaa bongattiin hiiri niin kämppis vaati että hankitaan sellaiset loukut jotka eivät tapa sitä hiirtä, jotta sen voi vaan dumbata pihalle, vuoden jälkeen vaaditaan mahdollisimman tehokkaita tappoloukkuja ja myrkkyä. 
Onko teillä ollut ei-toivottuja lemmikkejä?

Käytiin hiiri episodin jälkeen samaisen kämppiksen kanssa ostamassa Chinese Marketista hieman täytettä meidän nuudelivarastoon ja nappasin sieltä tällä kertaa mukaan pari uutta tuotettakin. Mielenkiinnolla odotan miltä ne maistuu. Chinese Marketiin meno on aina tavallaan yhtä 'jännää', koska en todellakaan tiedä mitä puolet tuotteista ovat tai mitä ruokaa niistä voisi valmistaa. Tässä kyseisessä kaupassa on myös isot vesitankit täynnä eläviä mereneläviä. Tuijoteltiin tänään useampi minuutti kaikennäkösiä rapuja ja kaloja..ainakin on tuoretta tavaraa.

Muuten päivä on sujunut huonetta siivoillessa ja artikkeleiden haussa. Ei mitään sen kummempaa opiskelijan keskiviikkoon tällä kertaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti