Sivut

21.2.2012

Kolme Kuukautta ja Lettuja

Tänään on Pancake Day(Laskiaistiistai)! Tosin, pancake täällä yleensä tarkoittaa lettua, ei sitä sellaista uuniin laitettavaa pannukakkua. Yritettiin parin ruotsalaisen kanssa selittää tätä selkeää eroa muille ja meitä katsottiin vaan ihan tyhmänä, ei ne ollut kuullutkaan uuniin laitettavasta pannukakusta.


Lisäksi tänään on tasan kolme kuukautta siitä kun nilkkani leikattiin!Eli kolme kuukautta ja yksi päivä siitä kun hyppäsin. Kävelen ilman keppejä ja nilkan liikeratakin on jo melkein normaali. Vielä on pientä 'nilkutusta' havaittavissa eikä vauhtikaan ole samaa luokkaa kuin ennen. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Fysioterapeutti naureskeli tänään, että laskuvarjohyppäämään en pääse pitkään aikaan, mutta erittäin todennäköisesti (jos kaikki menee hyvin) pääsen jo kesällä kunnolla juoksulenkille. Voisin hyppiä innosta (jos voisin jo hyppiä tällä jalalla that is..). Huomenna alkaa kunnon paluu urheiluun. Juoksumatolta joudun vielä pysymään poissa, mutta kuntopyörällä ja crosstrainerilla saan painella menemään niin paljon kuin haluan. Tämähän meinaa siis sitä, että voisin ehkä lähteä shoppailemaan uusia urheiluvaatteita..
Jos teillä on jotain hyviä treenibiisi ehdotuksia niin kertokaa. Täytyy koota uusi soittolista salille!

Kolme kuukautta hyppäämisestä tarkoittaa myös sitä, että laskuvarjo 'lisenssini' eli lupa hypätä meni eilen vanhaksi. Voih. Onneksi sen voi aina uusia, jos vielä himottaa päästä hyppelemään.


Laskuvarjohypystä puheenollen. Löysin sattumalta toissapäivänä laskuvarjohyppyvideon jossa hepun laskeutuminen oli aika samantyylinen 'tömähdys' huonolle alustalle kuin omanikin. Siinä mielessä meni kuitenkin eri tavalla, että kierimisen sijaan lensin sen jälkeen naamalleni mutaan. Good times...

video

2 kommenttia:

  1. Maki teen niin pannareita tanaan! Oisin unohtanu ilman tata eli kiitti!

    En oo varmaan seurannut sun blogia kun sulla oli jalkaongelmia tai en ainakaan silloin oo lukenut. Kaviko sulle siis joku onnettomuus hypatessa? Ja paljon toi hyppaily maksaa ja missa tota voi opetella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain :)
      Juu, kävin marraskuussa laskuvarjohyppäämässä, kirjotin siitä sen jälkeen näin http://marikamatelee.blogspot.com/2011/11/loistava-hyppy-heikko-laskeutuminen.html. Laskeuduin siis hieman huonosti ja onnistuin murtamaan nilkasta kolme luuta, sen lisäksi se meni vielä täysin sijoiltaan. Meidän yliopistolla on Skydiving club joiden kanssa pääsee hyppäämään, tai sitten voi mennä suoraan esim. Strathallan airfieldille. Kurssi+eka hyppy oli muistaakseni £120. Kannattaa kokeilla, se on tosi makeeta (mutta suosittelen myös lämpimästi parempaa laskeutumista kuin minkä itse vedin).

      Poista