Sivut

24.2.2012

Viikonloppu


Raahasin juuri poikaystäväni päiväunilta kanssani kävelylle puistoon, koska ulkona oli liian hyvä ilma sisällä istumiseen. Opiskelusta ei tule mitään kun käyttää suurimman osan ajasta tuijottaen ikkunasta ulos ihastellen sinistä taivasta ja auringonpaistetta (niinkuin on jo aikaisemmin tullut todettua, musta tulee onnellinen duracel pupu kun nään vähän sinistä taivasta ja aurinkoa). Ihanan leppoisan kävelyn jälkeen en kyllä vieläkään jaksaisi innostua opiskelusta. Olen vaihtanut Communication&Conflict esseeni kysymystä varmaan neljä kertaa ja nyt vihdoin päätin pysyä viimeisimmässä valinnassa..vaikkei sekään kauheasti sytytä. Ärsyttävää.

Lueskelin toissapäivänä vanhoja blogipostauksiani (myös niitä tosi vanhoja sieltä vanhasta blogista) ja aika usein tulee mainittua opiskelujen välttely. Annan itsestäni selkeästi oikein mahtavan kuvan opiskelijana. Sinänsä 'hassua' koska pääosin oikeasti pidän opiskelusta, lukemisesta ja ehkä joskus jopa esseidenkin kirjoittamisesta. Voisin melkein nähdä itseni tekemässä PhD:tä (mutta vain melkein). Mutta niin..jos asut Skotlannissa ja ulkona paistaa aurinko niin kyllä silloin oikeasti pitää mennä ulos, vaikka kuinka pitäisi opiskella!Katsokaa nyt vaikka kuinka ihana ilma siellä on:








Viimeisessä kuvassa on muuten tietenkin yliopistomme päärakennus, jossa allekirjoittaneella ei IKINÄ ole luentoja. Opiskelujen suhteen rakennuksesta tuleekin vain mieleen tentit..mutta onhan se muuten ihan nätti.

Loppupäivä menee siis tänään esseen parissa, mutta huomenna on party time!Lupasin aikoinaan järjestää pienet 'I can walk again' bileet kunhan taas kävelen suht kunnolla. Se hetki on nyt ja pienet pippalot laitetaan siis huomenna sen varjolla pystyyn. Ajoitus on loistava, koska Pariisissa vaihtovuotta viettävä ystäväisenikin saapuu huomenna Skotlantiin!Hauska ilta siis tiedossa.

Onko teillä muilla mitään viikonloppusuunnitelmia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti