Sivut

26.2.2012

Nostalginen sunnuntai

Vai että kukaan ei tiedä yhtään hyvää treenibiisiä ja kenelläkään ei ollut mitään viikonloppusuunnitelmia..no voih.

Kuitenkin eilen oli 'I can walk again' pippaloni ja koko tämä päivä on 'nostalgisesti' muistuttanut railakkaiden juhlimis vuosien sunnuntaista. Olen selkeästi liian vanha kunnon juhlimiseen, kauhea väsymys päällä!Juhlat meni kuitenkin yli odotusten, paikalle saapui paljon enemmän porukkaa kuin oletin ja oli todella kiva päästä pitkästä aikaa viettämään kunnolla aikaa kavereiden kanssa. Yritin kovasti ehtiä juttelemaan jokaisen kanssa kunnolla, mutta aika ei ihan riittänyt. Joka tapauksessa, kaikilla tuntui olevan todella hauskaa ja se on pääasia. Tänä aamuna ei sitten kyllä ollut yhtään hauskaa. Mutta nyt sain Dominoksesta pizzaa ja elämä vähitellen hymyilee taas. Muistin juuri myös anywhere tv:n olemassaolon; erittäin kotoisaa loikoilla sunnuntai iltana laiskana sängyssä ja katsella suomenkielisiä tv mainoksia ja tv- ohjelmia suomenkielisillä tekstityksillä. Oli myös aika hienoa hetki sitten kävellä keittiöön joka näytti siltä kuin mitään bileitä ei olisi ikinä ollutkaan (minulla on aika mahtavat kämppikset).

Tämä laiskuus kuitenkin tarkoittaa, että huomenna on herättävä kohtalaisen aikaisin ja opiskella tehokkaasti. Esseiden palautuspäivät lähenee aina huomaamatta enkä halua joutua toistamaan samaa paniikinomaista viikonloppua kuin pari viikkoa sitten. Paniikissa olen tosin aina myös tehokkaimmillani. Melkein ahdistaa tehdä Communication&Conflict esseetä, koska sen kanssa on nyt joku mieletön aivolukko päällä, eikä se meinaa millään aueta. Essee on 70% kurssin arvosanasta, joten se lukko pitäisi nyt saada pian loksahtamaan auki!




Mutta se siitä viikonlopusta, hypätään asiasta kukkaruukkuun!Tänään on Oscar-gaala ja ajattelin sitkeästi katsoa siitä ainakin osan. Erityisesti kiinnostaa tietenkin nähdä minkälaisia luomuksia näyttelijät ovat tällä kertaa löytäneet päälleen. Jos pitäisin muotiblogia niin kaivaisin tähän väliin suosikkimekkoni Oscar juhlista, mutta ketään tuskin kiinnostaa mitkä juuri minun suosikkini ovat. Ja sille on hyvä syynsä etten pidä muotiblogia, 1.muoti kiinnostaa, mutta ei minulla ole siitä kauheasti mitään sanottavaa ja 2. mitä minäkin muotiblogissa esittelisin..niitä hennesin vaatteitani jotka kaikilla muillakin on. Juu, ehkä ei.

Tästä ei nyt tullut millään tavalla kovin kiinnostava tai fiksu päivitys, mutta tuntui että pitäisi kuitenkin päivittää jotain. Aivot on nyt vaan ihan muussia ja väsymys painaa päälle. Lupaan ja vannon nostaa kirjoitusteni tasoa ensi viikolla. 

Toivottavasti kaikilla muillakin on ollut kiva viikonloppu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti