Sivut

16.2.2012

Walking on sunshine..

Päätin toissapäivänä, että nyt riitti pirun kepukan kantaminen mukana. Se on ärsyttävä, tiellä ja ruma. Ajattelin, että jos huonosti käy niin voin aina soittaa taksin poimimaan mut (mun tarvitsee nykyään vaan mainita osoitteeni soittaessa ja ne on jo että et 'aa, taxi for Marika'). Joten tarmokkaasti lähdin aamulla kohti yliopistoa ilman keppiä. Selvisinkin loistavasti ja sain vielä kavuttua Gibson Streetinkin (jokaisen vähänkin huonokuntoisen painajainen) helposti ylös. Matkaan ei myöskään mennyt niin kauan kuin oletin (siihen siis meni kauan, mutta ei super kauan..). Hitaus on sitä tasoa, että pystyn juuri ja juuri kilpailemaan vanhimpien mummojen kanssa vauhdissa.


Eilen aamulla koulumatka oli vielä loistavampi, koska kirkkaan siniseltä taivaalta paistoi lämmittävä aurinko!Onko parempaa tapaa aloittaa aamu kuin kävelyllä auringonpaisteessa. Tuli ihan uskomattoman hyvä keväinen fiilis. Ensimmäiset pari tuntia vietin kampuksella tehden taas toimistohommia, eli liimaten niitä osoitelappusia Applicants' day kutsuihin (nyt sitten jokainen britti joka on hakenut Glasgown yliopistoon saa kutsun omalla nimitarralla varustettuna, glued by yours truly). Ikkunasta paistoi aurinko sisään ja ipodissa soi leppoisa musiikki. Lisäksi joku toi koko ajan teetä nenän eteen. Teen kyllä mielelläni näitä töitä vielä lisää.


Kävely ilman keppejä, niin hidasta kuin se onkin, on aika mahtavaa. Huolimatta siitä, että kävelyni muuttuu pingviinimäiseksi kun vähänkin väsyn niin olen tyytyväinen tästäkin edistyksestä. Mitäpä siitä, että näytän ihan urpolta kun yritän selvitä näillä vinoilla kaduilla eteenpäin (aina välillä on pakko sipsuttaa sivuttain), olen jo vuosia sitten hyväksynyt olevani muutenkin vähän dorka. Tai ainakin kaukana 'coolista' tapauksesta.


Tänään näyttäisi auringonpaiste olevan kaukana, mutta ainakin voin ottaa sateenvarjon mukaan kun on kaksi kättä vapaana (siltä varalta että siellä sataa siihen tyyliin että siitä sateenvarjosta on jotain hyötyä)

Toistaiseksi päivän kohokohta on tämä..kuvittele, että olet pystynyt viimeiset pari kuukautta käyttämään vain ja ainoastaan tennareita..



..ja sitten saat vihdoin saappaat jalkaan

(tulipas rumat kuvat..)

Nyt on aika suunnata saappaiden kanssa Communication&Conflict in World Politics seminaariin jossa 'leikitään' YK:n turvallisuusneuvostoa (oma ryhmäni edustaa Sloveniaa). Iltapäivällä on vuorossa Global Inequality&Development, jonne tällä kertaa saapuu vierasluennoitsija täältä. Odotan molempia seminaareja innolla. Kyllä me Social Science opiskelijatkin joskus ollaan koulussa..

Toivokaamme muuten, että saan tämän saappaan vielä päivän päätteeksi pois jalasta!

2 kommenttia:

  1. great pictures and lovely blog :)

    xoxo

    http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hei mut sähän tykkäät pinguista. Tennarit ja lupakirja raameihin muistoksi :)

    VastaaPoista