Sivut

13.5.2012

Barcelona: jalkapalloa

Tiistaina suunnattiin ensimmäisenä heti aamusta FC Barcelonan kotikentälle, eli siis kokemaan 'Camp Nou experience'. Tästä ilosta sai maksaa 22€/pää. Vaikka urheilu kiinnostaakin niin olen huomattavasti enemmän lätkätyttö kuin futiksesta kiinnostunut, poikaystävä kuitenkin tarjoutui maksamaan lipustani n.10€ joten suostuin seuraksi.

Minulla ei ollut paikasta minkäänlaisia odotuksia ja ehkä se siksi pääsikin vähän yllättämään positiivisesti. Ensimmäisenä kierrettiin museossa johon oli kerätty kaikenlaista tavaraa pokaaleista pelipaitoihin ja erilaisiin kuvaruutuihin joista pystyi mm. lukemaan kuinka monta rekisteröitynyttä kannattajaa joukkueella on maailmalla (esimerkiksi Burkina Fasosta heitä löytyy muistaakseni kolme).



Museon jälkeen päästiin ihmettelemään stadionin kokoa, pukuhuonetta porealtaineen ja lehdistön tiloja. Pukuhuoneesta edettiin sitten kentälle samalla kun kaiuttimista soitettiin 'yleisön' hurrausta ja kannatuslauluja. Siitä tuli kieltämättä aika jännä fiilis, sai ehkä pientä käsitystä siitä miltä mahtaa tuntua matkalla kentälle pelaamaan. Olisi myös hienoa päästä seuraamaan jotain peliä paikan päälle, ihan vaan sen mahtavan tunnelman takia.

 (siellä joku heppu ajaa nurmikkoa)

Jännä kokemus sinänsä, mutta en olisi ollut valmis maksamaan 22€ moisesta. Ehkä paikasta saa enemmän irti jos on henkeen ja vereen jalkapallon ystävä. Kierros päättyi tietenkin kauppaan josta löytyi kaikkea teemaan sopivista repuista ja kynistä pelipaitoihin ja lippiksiin. Mitään ei tällä kertaa tarttunut mukaan. 

Harkitsin kyllä hetken teemaan sopivan sipsipussin ostoa. Pussi jäi kuitenkin tällä kertaa laatikkoonsa.








1 kommentti:

  1. Kivoja nämä Barcelona-postaukset, luen mielelläni lisää matkastanne :)

    VastaaPoista