Sivut

5.5.2012

I can see!

En toki ole aikaisemmin ollut mitenkään sokea, mutta jotenkin yliopiston aloittamisen jälkeen on näkökyvyssä ollut havaittavissa pientä heikentymistä. Ei niin paljoa että se välttämättä haittaisi jokapäiväistä elämää (kuka nyt haluaisi pystyä lukemaan kadun nimiä kauempaa), mutta kyllä kauas (ja välillä myös vähän lähemmäs) katsottaessa näyttää hieman epäselvältä. En tykkää pitää laseja muuten kuin luennoilla ja koska ilmeisesti vietän kesän trukkikuskina (uskokaa tai älkää) niin ajattelin, että pitäisi varmaan hankkia piilarit etten päädy aiheuttamaan ihan mahdotonta kaaosta. Kävin eilen Specsaverilla jossa pääsin samantien piilareiden sovitukseen, ja hetken päästä kävelinkin jo ulos upouudet piilarit silmissä. Tämä tietysti sen jälkeen kun olin useamman kerran tökkinyt silmiäni osoittaen, että kyllä, minä osaan ottaa nämä nyt pois ja laittaa takaisin ihan itse. Näytin siis ihan siltä kuin olisin juuri itkenyt, onneksi oli aurinkolasit mukana.
Nyt tuntuu, että nään pelottavan hyvin (tai ihan vaan normaalisti). Keskustaan suunnatessa huomasin kaikkia uusia yksityiskohtia ja maailma näytti paljon terävämmältä. Oudointa oli kun seisoin Buchanan Streetin 'yläpäässä' ja pystyin sieltä katselemaan täysin selvästi nummille asti jossa tuulimyllyt heilui. Jännää.

Torstaina juhlistettiin Signen kanssa loman alkua hyvän ruuan ja cocktailien merkeissä. Tarkoituksena oli mennä johonkin uuteen paikkaan mutta siinä vaiheessa kun olimme päivän lenkkeilyjen jälkeen kävelleet Buchanan Streetille halusimme vain päästä jonnekin äkkiä syömään, ja T.G.I Fridays sattui olemaan juuri vieressä. Niillä myös sattuu olemaan aika huippu cocktail lista (joka on myös vähän huipun hintainen..). Herkullisten pihvien seuraksi tilattiin vahingossa ensimmäisistä cocktaileista Large versiot..
Herkullista, mutta verotti kukkaroa n. £8 (hinta jolla saa monessa paikassa syötyä). Onneksi sillä sentään oli vähän kokoa.
Myöhemmin huomattiin, että ei ne pienetkään cocktailit ihan niin kovin pieniä ollut..
Hauska ilta kaikenkaikkiaan ja selvittiin kotiinkin kohtuu aikaisin.

Nyt pitäisi valmistautua matkalle lähtöön eli toisin sanoen pakata. Olen joskus aikaisemminkin valittanut, että vihaan pakkaamista. Se tunne on edelleen hyvin vahva. Joudun vielä tosissani miettimään, että mitä otan mukaan ja mitä en koska otamme poikaystävän kanssa matkaan vain ja ainoastaan yhden yhteisen laukun. Olisi nimittäin aika ikävää, jos takaisin tullessa ostokset ei mahtuisikaan laukkuun. Olen myös yrittänyt kehitellä suunnitelmia taskuvarkaiden varalle, niitä kun Barcelona on pullollaan. En ole mitenkään vainoharhainen mitä näihin asioihin tulee, mutta olisi se silti kiva tulla takaisin kaikki arvoesineet tallessa.

Palaillaan päivitysten merkeissä noin viikon päästä. En aio Barcelonassa edes miettiä koko internetin olemassaoloa. Lähden kunnon lomalle; ainoat asiat jotka tätä neitiä seuraavan viikon kiinnostavat ovat siis Catalonian aurinko, nähtävyydet, sangria, hyvä ruoka ja ehkä se shoppailukin.


1 kommentti:

  1. Ennen töiden alkua tule tallille "näin vältetää rikkomasta rekat trukilla" -pikakurssille. Ei tule sit työnantajalle kamalan kalliks korjauttaa niitä ;))

    VastaaPoista