Sivut

19.5.2012

Barcelona; Palau Nacional & Font Màgica

Barcelona postaukset jatkukoon (toinen vaihtoehto olisi täysi postaushiljaisuus).  Yksi ilta suunnattiin Placa d'Espnayalle ja sieltä kohti Palau Nacionalea ja Font Màgicaa, katsomaan 'tanssivaa suihkulähdettä'. Tämä on ehkä yksi ehdottomista suosikkinähtävyyksistäni Barcelonassa. Käveltiin paikalle ihanan ilta-auringon aikaan. Lämpötilakin oli täydellinen; ei liian kuuma, eikä liian kylmä.

Tältä siellä näytti:
Käveltiin rappuset ylös asti ja löydettiin hyvä paikka nauttia hieman sangriaa parin churroksen kera
Auringon laskiessa suihkulähdekin pääsi vauhtiin
Tämän jälkeen suunnattiin hostellimme vieressä sijaitsevaan saksalaiseen ruokapaikkaan pienelle iltapalalle (hamppari ja hot dog). Yksi parhaista illoista ikinä.

(Hostellista tulikin vielä mieleen: yövyttiin paikassa nimeltä Hostal Central. Sijainti oli mitä mainion, Ronda Universitalla Placa Universitan ja Placa Catalunyan välissä. Meillä oli mukava pieni private room, jossa oli juuri ja juuri tarpeeksi tilaa levittää matkalaukku lattialle. Toisaalta, eipä sitä tilaa niin kauheasti tarvitse kun paikassa ei oikein vietä muuta aikaa kun yöt. Aivan hostellin vieressä oli myös pieni supermarketti josta sai myös tuoretta leipää ja ihania juusto-kinkku croissantteja.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti