Sivut

21.5.2012

Laiskimus

Istuskelin tänään koneen ääressä vielä puoli kahden maissa aamutakki päällä ja napostelin aamupalaksi karkkia. Ehkä ihan hyvä, että ensiviikolla alkaa jo työt. Muuten saattaisi lähteä laiskuus jo vähän käsistä.
Eilen en sentään kökkinyt kotona koko päivää laiskottelemassa vaan menin illalla kavereiden kanssa elokuviin (tosi vaativaa toimintaa) katsomaan Burtonin uusin, eli Dark Shadows.


Elokuva oli ihan hyvä ja Johnny Depp tyylillensä uskollisena aika loistava. Itse pidin erityisesti elokuvassa vallitsevasta 70-luvun fiiliksestä ja musiikista. Ihan mukavaa ajanviihdettä.

Huomenna suurimman osan päivästä vie dissertation workshop. Tämä mukava workshop muistuttaa siitä, että lomalla pitäisi jo kuulemma alkaa etsimään materiaalia omaan 'disseensä' joka tulee palauttaa 25 helmikuuta 2013. Itse olen jo melkein valmis panikoimaan, koska en ole ihan varma mistä sen edes haluaisin tehdä!!! Sen verran tiedän, että se tulee liittymään aihealueeseen international conflict. Tämä aihealue vaan sattuu olemaan hieman laaja, Heeelp! Lisäksi 'ohjaajani' ei saavu Glasgowhon ennen elokuun loppua (en siis pääse tapaamaan häntä ennen Suomeen lähtöä) joten 'pääsen' skypettelemään hänen kanssaan kesän aikana, voi 'jes'. En ole koskaan tavannut heppua mutta hän vaikuttaa hieman..ei nyt sanota mitään ennen sitä varmasti erittäin epämiellyttävää skype deittiä.

Nyt täytyy alkaa suunnittelemaan pakkailua. Yleensä en pahemmin suunnittele vaan heittelen vaan tavaraa laukkuun. Tällä kertaa se ei onnistu, koska yhteen laukkuun pitäisi painorajassa pysyen saada mahtumaan kaikki ne vaatteet ja tilpehöörit jotka haluan kesäksi mukaani Suomeen. Saapi nähdä mitä tästä tulee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti