Sivut

20.5.2012

Barcelona; La Boqueria market

'Paradise for food lovers'. La Ramblalla kävellessä kannattaa ehdottomasti poiketa katsastamassa La Boqueria, jos ruoka vähänkin kiinnostaa. Käytiin siellä parikin kertaa pyörimässä ja joka kerta olin yhtä innoissani katselemassa tuoreita hedelmiä ja edelleen liikkuvaa meriruokaa (erittäin tuoretta siis). Olisi ihanaa, jos voisi ostaa kaiken ruokansa vastaavasta paikasta.

Joka kerta kun mentiin niin oli pakko ostaa sellainen hedelmämehu. Vaihtoehtoja oli monta monta, mutta ehdottomasti paras niistä joita maistoin oli vadelma (frambuesa). Sisäänkäynnin lähettyvillä juomat maksoi 2€, vähän kauempana 1€..kieroa.
      (Kuvassa olen erittäin tyytyväinen oman frambuesa juomani kanssa, hiukset rannan jäljiltä vaan vähän hassusti..)
(vähän mehuvalikoimaa)

(paljon paljon suklaata, mukaan ei tarttunut yhtäkään koska en ole pahemmin makean perään, hyvältä ne kuitenkin näytti)
(Tietääkö kukaan miltä nämä maistuvat?)
(Houkutteleva ajatus: pullo viiniä ja maistiaiset näistä juustoista)


(Nämä yksilöt oli vielä ihan liikkeessä)
Aika hyvännäköistä syötävää, eikös?

4 kommenttia:

  1. Vai että opiskelija Glasgown yliopistosta! ;D Tämä kuvasarja antaa kyllä niin epätodellisen kuvan opiskelijaelämästä, että oksat pois!

    Miten sinä olet Barceloonaan pyrähtänyt kesken kiireisimpien opintoviikkojen? Tosin itse suunnittelin myös tekeväni jonkun rentouttavan vknloppumatkan, täältä Bournesta kun on melkein ilmaisia lentoja etelään. Mutta ei tullut tehtyä. Täällä pakerran siis nenä kirjassa kiinni ja katselen sinun hedelmäisiä kuviasi! Argh. :P

    BTW; tuo pinkki hedelmä on Dragon Fruit. Maistuu kiiville, vähän miedompi. Herrrkkua on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. Mun kiireisin koulurupeama osui aikavälille maaliskuun loppu-toukokuun alku. Neljä esseetä piti palauttaa 16.4 ja sitten 2.5 oli yksi tentti. Olen ollut jo pari viikkoa kesälomalla :D Tämän siis mahdollisti se, että yhtä lukuunottamatta kaikki vuoden kurssini oli essay based (mikä on hyvä koska vihaan tenttejä).

      Sounds good, täytyypi joskus kokeilla tuota hedelmää.

      Paljon tsemppiä tentteihin, pian sullakin alkaa ansaittu kesäloma!:)

      Poista
  2. Hehee, muutama vuosi sitten Barcelonassa käydessä taidettiin käydä just samassa paikassa, ja mehujen hintavaihtelut huomattiin mekin :D Mut ahh ne on herkkua, nyt just tulin tuolta ulkoa helteestä ja tekee nyt hirveesti mieli kun katon kuvia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä tosi hyviä. Olisi melkein tehnyt mieli piipahtaa siellä joka päivä nappaamassa yksi mukaan :)

      Poista