Sivut

12.5.2012

BFB: Back From Barcelona

Hei hei taas!Ihan pieni pikainen päivitys tähän väliin. Ihana aurinkoinen loma Barcelonassa on nyt takanapäin ja vaihteeksi on aika totuttautua Glasgown viimaan ja sateeseen. Tänään oli aika karu paluu kotiin, kun brittikämppisteni (kumpaakaan ei muuten ole näkynyt koko päivänä) mielestä nyt on ilmeisesti hyvä aika laittaa lämmitys pois päältä ja säästää rahaa. Muuten hyvä suunnitelma, mutta täällä on ihan pirun kylmä..and I don't deal well with cold!Ehkä minulla ei ole varaa valittaa, joten paljon vaan vaatetta päälle.

Barcelona oli tietenkin ihana paikka. Päätimme alusta asti ottaa rennosti ja katsoa mitä ehditään näkemään ja tekemään, ilman mitään stressiä ja hullua juoksentelua ympäriinsä. Tällä asenteella ehdittiin nähdä viidessä päivässä aika lailla kaikki mitä haluttiinkin, ja ehdittiin samalla kunnolla nauttimaan lomailusta. Pari aurinkoista lisäpäivää ei toki olisi ollut pahitteeksi.

Loma meni siis kaiken kaikkiaan loistavasti ja rennosti lukuuottamatta lattialle pudonnutta ipadia (hupsista) ja paria häiritsevää unta, joissa sain esseeni takaisin tuloksilla A5 ja kolme Dtä. Maanantaina selviää oliko kyseessä enneunet. Toivottavasti ei.

Kirjoittelen Barcelonasta myöhemmin lisää (halusitte tai ette) ja liitän varmaan mukaan pari niistä sadoista sadoista kuvista joita ehdittiin viiden päivän aikana napsimaan. Nyt kaipaan kipeästi ruokaa (pakastepizzaa, 'glamour' elämä sen kun vaan jatkuu).
Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti