Sivut

14.5.2012

'I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it'

Varoituksen sana: tästä saattaa ehkä tulla hieman sekalainen postaus.
Vietin eilen parin kaverin kanssa tyttöjeniltaa kokkailun ja halvan tesco-viinin parissa. Katsottiin samalla sinkkuelämää (josta otsikon lausahduskin on), yksi meistä ei ole ikinä nähnyt ykköskautta pidemmälle. En itsekään muista milloin olisin sarjaa viimeksi katsonut, joten oli ihan hauska viettää rentoa iltaa naureskellen tv:n ääressä. Niillä on kieltämättä aikamoisia asukokonaisuuksia kakkoskauden aikana..

Lisäksi meillä oli tietenkin kaikkea herkullista syötävää, kuten lohta..


ja vadelma-valkosuklaa 'kakkua'


Mutta palatakseni otsikkoon, valitsin sen koska voisin itsekin sanoa noin. En ole ikinä ollut, enkä tule olemaan se jolla on täydelliset hiukset, aina hyvin. Tällä hetkellä omat hiukset ärsyttää aivan käsittämättömästi. Ne on nyt siinä välivaiheessa kasvamassa lyhyistä hiuksista hieman pidemmiksi eli niitä ei saa mitenkään kivasti. Tekisi vaan koko ajan mieli laittaa kaikki hiukset kiinni ja panta päähän (tähän päädyin hiuksiini ärsyyntyneenä Barcelonan reissun aikana aika monta kertaa). Miksei ne vaan voi kasvaa nopeammin? En tosin toisaalta edes tiedä haluanko pitkät hiukset..mutta en kyllä halua lyhyitäkään..First World Problems.
En myöskään voisi ikinä laittaa päälle esimerkiksi.valkoista kesämekkoa. Tai voisin laittaa sen toki päälle, mutta puhtaana se tuskin pysyisi kovin pitkään. Ja toisaalta, olen ihonväriltäni niin valkoinen etten tiedä olisiko valkoinen mekko muutenkaan hyvä valinta..

Tänään sain vihdoin kaikki neljä esseetäni takaisin. Jotenkin ihmeellisesti onnistuin vetämään pelkkää Ata. Tämä taitaa tarkoittaa sitä, että en ole enää tyytyväinen jos valmistun tuloksella 2.1, kyllä nyt täytyy muuttaa suunnitelmia ja ainakin tähdätä kunnolla siihen 1st:iin. Vuoden päästä sitten selviää miten siinä yrityksessä kävi.

Nyt täytyisi taas pakkailla vähän, koska huomenaamuna suunnataan Megabussilla Lontooseen. En voi uskoa, että suostuin taas kulkemaan bussilla..vaikka onhan se niin ihanan halpaa. Olen säästellyt viimeistä Hunger Games kirjaa bussimatkaa varten, ja Kindlestä löytyy kaikkea muutakin kivaa joten ehkä selviän.
Jos ehdin niin kirjoittelen pari postausta valmiiksi ja ajoitan niiden julkaisun niille päiville kun olen Lontoossa..muuten palaillaan taas lauantaina!



4 kommenttia:

  1. Tervetuloa tännepäin, toivottavasti kelit paranee eikä sada joka päivä kuten tähän mennessä on tehnyt :)
    Megabussilla matkustaminen on aina yhtä ihanaa...Not :) Mutta aina se mullakin meni lentämisen edelle, lähinnä tietysti edullisuutensa takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan. Täällä Glasgowssa on ainakin ollut aivan kamalat ilmat joten tuskin Lontoossa ainakaan huonommat kelit on :)

      Poista
  2. Valkoisiin pukeutuminen tuntuu joskus hyvältä idealta, mutta kun onnistuu sottamaan viisiminuuttia päällä olleen paidan, ilman että tekisi mitään niin voi vain allekirjoittaa otsikkosi lausahduksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimp!Joskus harvoin onnistuu pitämään valkoisen valkoisena, mutta se on harmittavan harvinaista :D

      Poista