Sivut

4.3.2012

Avocadoja metsästämässä

Yritin jo toissapäivänä löytää avocadoja Tescosta tai Waitrosesta, kummassakaan ei ollut. Kulman takana olevasta pikkuisesta kaupasta löytyi, mutta hintaa yhdelle avocadolle oli £1,5!!!En varmasti maksa yhdestä avocadosta noin paljoa (ellei ole ihan pakko). Tänään ajattelin tämän syyn varjolla lähteä aurinkoiselle kävelylle ympäri West Endiä, metsästämään avocadoja siis.


Yritin saada itsellen kävelyseuraa, mutta Signe neito oli, esimerkiksi, aivan liian kiintynyt kirjastoon ja kouluhommiin lähteäkseen edes vähäksi aikaa seuraksi. Ja muillakin tuntui olevan koulukiireitä. Tästä tulikin mieleen, että otankohan minä itse nyt turhan rennosti vaikka pitäisi 'panikoida' enemmän vai onkohan muilla turhan kova opiskelumeno päällä. Vai jotain siltä väliltä. Sittenhän se selviää kun on aika palauttaa esseet. Jos huomaan taas viime hetkellä, että on vielä ainakin kaksi esseetä tekemättä ja huima paniikki päällä, niin voin todeta että 'upsista'.


West Endin pääkadut, Great Western Road ja Byres Road oli aivan täynnä porukkaa. Yliopiston alueella taas ei oikein ketään. Sunnuntait ovat kampuksella yleensä mukavan leppoisia ja hiljaisia. Kohta ollaan varmaan siinä pisteessä kun pitäisi alkaa viettämään sunnuntaisin kirjastossakin aikaa (kaverithan siellä tuntuu jo aikansa viettävän).


Onko teillä muilla ikinä sama ongelma; jos on liian paljon aikaa niin ette oikein saa aikaiseksi kunnolla mitään. Mutta sitten kun on vähemmän aikaa niin olette super tehokkaita? Ehkä tämä on jonkinlainen asennekysymys.


Kuitenkin joka puolella oli ihania kukkia ja puihin on tulossa jo lehtiä ja kaikkea muuta ihanaa keväistä. Ja joka puolella näkyi ihmisiä minishortseissa ja ilman takkia..Minishortseja kaikkialla, minne katsoitkin (suurimmalla osalla oli kyllä legginsit alla). Tajusin myös tarvitsevani aurinkolasit. Aurinko paistoi niin pahasti silmiin, että meinasin kävellä Byres Roadilla romanikerjäläisen päälle. Ei hyvä.


Huomenna suuntaan aamusta keskustaan, ensimmäistä kertaa sitten marraskuun. Tarvitsen uimapuvun, siis sellaisen kunnon urheilu uimapuvun ja ne aurinkolasit!


Ainiin, ne avocadot! Löytyi Great Western Roadilta kivasta pikkuisesta hedelmäkaupasta. Neljä avocadoa £1.2. Myyjä tosin näytti elämäänsä kyrpiintyneeltä nuorelta neidiltä, mutta aina ei voi voittaa.

Nyt on vetreä nilkka ja virkeä mieli. Aika juoda hieman teetä hunajalla ja lukaista pari artikkelia seminaariin. En oikein tiedä mikä pointti tässä(kään) tekstissä oli. Ehkä halusin vaan päästä käyttämään ihania keväisiä kuvia..

4 kommenttia:

  1. Mä ainakin toimin parhaiten paineen alla ja sillon kun on kamala kiire ja monta deadlinea. Sillon saan hyvin aikaseks. Jos on liikaa aikaa niin en jaksa ikinä stressata :D
    Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis ole ainut :D Mitä enemmän tekemistä, sen tehokkaampi olen..ja jos on paljon aikaa ja vähemmän tekemistä niin mitään ei saa aikaseksi! Välillä toivon kyllä, että osaisin tehdä hommia tasaisesti ympäri lukuvuoden.

      Poista
  2. Taalla on musta muuten ihan kauhean suppea valikoima hedelmia normiruokakaupoissa. Jos haluaa jotain muuta kuin appelsiinia tai banaania niin ei varmana ole >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta..Waitrose on suht ok, mutta aika hintava. Maryhillin jättitescosta löytyy yleensä kanssa aika hyvin..mutta kyllä melkein pitää mennä johonkin noista pikkukaupoista jos haluaa laajemman ja hyvän tuoreen valikoiman (onneksi niitä löytyy melkein joka kulmasta)

      Poista