Sivut

17.3.2012

Joutsenlampi

Olin eilen ensimmäistä kertaa baletissa. Olen jo pidempään halunnut päästä katsomaan balettia ja odotin mielenkiinnolla tykkäänkö siitä vai onko se mielestäni pirun tylsää. Ilmeisesti baletin kohdalla sen on vahvasti yleensä joko tai. Voin kertoa, että ehdottomasti tykkään. Tästä tulee mun uusi kulttuurivillitykseni.



Kävin siis eilen Glasgown Royal Concert Hallissa katsomassa kaverin kanssa Moskovan baletin Joutsenlampi- esityksen. Musiikki oli tietenkin loistava, kaikki valot ja värit ja puvut ja tanssijat oli mielettömiä. Puolet ajasta kieltämättä tuijotin vaan tanssijoiden jalkoja ja ihmettelin mitä kaikkea ne pystyykään tekemään. Varsinkin alussa kiinnitin myös huomiota miestanssijoiden uskomattoman tiukkoihin trikoisiin. Oikeasti, ei se edes näyttänyt siltä että heillä olisi ollut jotain päällä..näytti enemmänkin siltä, että heidän jalkansa olisi vaan maalattu maalilla valkoiseksi.

Jos äiti olisi vienyt minut pienenä katsomaan balettia niin olisin aika varmasti vaatinut päästä balettitunneille. Ehkä olisin nyt huippu balettitanssija..tai sitten en.

Tänään on St.Patrick's Day. Itselläni ei ole mitään tietoa siitä mitä me ollaan tekemässä. Poikaystäväni ilmeisesti kutsui tänne kämpille jotain kavereita, mutta en oikein tiedä että ketä on tulossa ja monelta. Lisäksi meidän kaveriporukka on sinänsä vähän aikaansaamaton, että kaikilla aina kestää..katsellaan mitä tapahtuu. Joka tapauksessa laitoin päivän kunniaksi päälle vihreän mekon, siitä se lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti