Sivut

4.3.2012

Pihvi ja avocadomössö

Metsästin niitä avocadoja, koska halusin hemmotella itseäni tänään ruuanlaitossa ja tehdä avocadomössöä (ehkä sillä voisi olla hienompikin nimi) pihvin seuraksi korvaamaan perunat/riisin. Ruuasta tuli jumalaisen hyvää ja tässä teillekin resepti jos haluatte kokeilla.

Pihvi ja avocadomössö


Tarvitset pihvin (ihan mikä vaan oman maun mukaan, itsellä oli tällä kertaa possua)
Pippuria
Suolaa

Mössö:
1 Avocado
2 Tomaattia tai kourallinen kirsikkatomaatteja
1 Pieni punasipuli
2 Valkosipulinkynttä
Mozzarellajuustoa

Laita pihvin molemmin puolin ensin oman mielen mukaan suolaa ja pippuria. Paista pihvi oman mielen mukaan ja siirrä se sen jälkeen lautaselle folion alle 'vetäytymään' (tämä on yksi usein unohtuva olennainen osa monien pihvien kanssa).

Tee mössö sillä aikaa kun pihvisi odottelee lautasella.
Laita pilkotut tomaatit, punasipuli ja valkosipuli pannulle (ensin tietysti kuitenkin öljy). Ruskista kunnes tomaatit ovat hieman pehmenneet.


Lisää sekaan mozzarella ja anna sen sulaa hieman.
Viime hetkellä lisää sekaan avocado ja sekoita. Älä pidä avocadoa lämmöllä kauaa, käytä se vaan pikaiseen lämpimällä pannulla.

and DONE:


Tuo mössö ei välttämättä ole ulkonäöltään kovin houkutteleva, mutta maku on kohdillaan.

2 kommenttia:

  1. Ootko harkinnu alan vaihtoa, voisit aloittaa TV-kokki ohjelman, nimi vois olla vaik Marikan-mössöt :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haah:D Pidän sen hyvänä varavaihtoehtona..tai sitten voisin kirjoittaa kokki kirjan, nimellä Marikan-mössöt..

      Poista