Sivut

4.3.2012

Home Alone

Kun asut kahden muun tytön kanssa niin iltoja jolloin olet yksin kotona ei osu kohdalle kovin usein. Tänään sattui sellainen päivä kun toinen suuntasi kotipaikkakunnalleen ja toinen poikaystävälleen. Huippua, home alone. Jostain syystä olin tästä ajatuksesta aika innoissani ja pohdin mitä sitä voisikaan tehdä ennen merimies teemaisiin kotibileisiin suuntaamista.

Todellisuus ei ihan vastannut suunnitelmia..

Valtasin kylpyhuoneen ja nautin pitkästä vaahtokylvystä. Ajoitin tämän vielä samaan aikaan kun lämmitys oli päällä niin sain patterilta lämpimän pyyhkeen kylvyn jälkeen ympärille.

Laitoin uuniin kalapihvin ja tein sen seuraksi mozzarella-tomaatti-basilika salaatin.

'Tipahdin' näiden aktivitiittien jälkeen väsymyksestä enkä ikinä jaksanut edes vaihtaa kylpytakkia pois päältä, asunnosta poistumisesta nyt puhumattakaan.

FAIL


Viimeiseen seitsemään päivään on mahtunut parit juhlimiset, paljon opiskelua, 'pitkiä' kävelymatkoja ja kuntosalia. Tämä on siis tuplasti enemmän mitä olen viimeisen kolmen kuukauden aikana tottunut tekemään. Marraskuussa jo varoiteltiin, että tulee muistaa ettei vakavasti murtuneesta nilkasta toivuta ihan heti ja kestää pitkään ennenkuin jalka ja voimat yleensä ovat entisessä kunnossa (fysioterapeuttini veikkaili että vielä vajaa kolme kuukautta kuntoutusta edessä). Tämä pääsi täysin unohtumaan sen jälkeen kun heitin kepit nurkkaan. Ainakin se varoitus pinttyi tänään takaisin mieleen..Viimeksi tunsin tälläistä väsymystä ensimmäiset pari päivää nilkan leikkauksen jälkeen kun toivuin lääkehuuruista.

Ensi viikolla sitten vähän rauhallisemmin. 
Leppoisaa viikonloppua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti