Sivut

26.3.2012

Why can't all Mondays be like this?

Sain rationalismi esseeni eilen melkein täysin valmiiksi, joten ansaitsin itselleni tänään puistovapaan. Suunnattiin yhden maissa Tescon kautta Kelvingrove parkkiin nauttimaan 20 asteen lämpötilasta ja auringosta. Viihdyin siellä noin viisi tuntia ja nyt on todella rentoutunut ja hyvä fiilis. Aurinkorasvakin oli mukana, mutta posket taisi silti vähän kärähtää. Näin käy ihan joka kevät, pitäisi varmaan ensivuonna ostaa alkukevääksi aurinkorasvaa kertoimella 70. Tuntuu ihan siltä kuin olisi jossain lomalla. Miksei kaikki maanantait voi olla tällaisia?






Huomenna olen yliopistolla taas töissä, kun vuorossa on koko päivän kestävä Applicants' visit day. Kampukselle odotetaan 2000-3000 vierailijaa. Ainakin pääsevät nauttimaan poikkeuksellisen mahtavasta ilmasta, koska huomisellekin on luvattu pelkkää auringonpaistetta. Toivottavasti oma työtehtäväni on seistä jossain ulkona, ainakin pääsisi nauttimaan auringosta samalla. Työpäivän jälkeen meneekin koko ilta opiskellessa, jotta ansaitsen itselleni taas keskiviikoksi puistopäivän.
Täytyy päästä nauttimaan näistä aurinkoisista päivistä ennenkuin ne vaihtuu jälleen harmaiksi sadepäiviksi (silloin tosin ei ainakaan haittaa istua kirjastossa)!

2 kommenttia:

  1. ihan kadehdittava kevät jo siellä! oikea asenne sinulla :) NAUTI.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei tämäkään kevät kovin kauaa pysynyt yhtä ihanana :) Onneksi tuli kuitenkin nauttia silloin kun oli mahdollisuus.

      Poista