Sivut

2.3.2012

Nordic Sitsit 2012

Eilen oli yliopistomme Nordic Societyn järjestämä Sitsit ilta. Eli siis hyvää ruokaa, hauskaa seuraa, laulua ja puheita.

Olimme poikaystäväni kanssa ensimmäiset vieraat jotka saapuivat paikalle. Tämä oli vaikuttava suoritus (vaikka itse sanonkin), koska pääsimme yliopistolta suuntaamaan kotiin päin vasta kuuden maissa ja käppäiltiin vielä 'huimaa' kävelyvauhtiani kaupan kautta. Aikaa valmistautumiseen jäi siis noin 40 minuuttia. Mikä ei kyllä tälle naamalle ja näille hiuksille ole tarpeeksi sen jälkeen kun on viettänyt koko päivän yliopistolla. Teki mieli hypätä sivuun joka kerta kun näin kameran, mutta ehkä en kuitenkaan näyttänyt ihan niin trollilta kuin miltä tuntui (eikä sillä väliä miltä näyttää kunhan on hauskaa).


Ruoka oli herkkua, vaikka jälkeenpäin toivoinkin että olisin valinnut pääruoaksi kotitekoiset kalapuikot ja ranskalaiset sen super rasvaisen, proteeini/hiilihydraatti pitoisen savustetun jättikinkkupihvin, kananmunan ja ranskalaisten sijaan. Alkuruoka, chorizoa ja kanaa, oli kuitenkin tosi namia..


..samoin jälkkäri. En tosin edes tiedä voiko juustokakun kanssa ikinä mennä vikaan?!


Syömisten jälkeen oli ohjelmassa pääosin lauleskelua ja hauskaa jutustelua.




Jatkoille en harmikseni päässyt lähtemään, 'kiitos' nilkan joka päätti turvota taas uusiin ulottuvuuksiin. Ensi vuonna yritän kyllä kovasti pitää huolen siitä, että en tee yhtään sairaalareissua. Enköhän ole tutustunut niihin jo aivan tarpeeksi.

Jos haluatte käydä kurkistamassa niin Signen blogista löytyy lisää kuvia!

2 kommenttia:

  1. hmm.. Itsehan olin paikanpaalla kumpparit jalassa! Annoit sit muitten ottaa susta kuvia :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, ei kukaan siellä toisten kenkiä kattele ;) Signe tais olla ainoa joka onnistui ottamaan musta pari kuvaa, neito osaa olla yllättävän pelottava kameran kanssa..

      Poista